mijn schat

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

kitty (Gast)

Gisteren mijn hond moeten afgeven (5 jaar) nadat hij naar school geweest was met mijn vader en niet over een hindernis geraakt is .Dadelijk naar dierenarts , foto's genomen niets aan de hand enkel gekneusd . Gisterenmorgen gewoon neergevallen huilend van de pijn . En nu is de pijn voor mij niet te harden . Ik mis hem zo en niet iedereen lijkt dat te begrijpen we waren bijna altijd samen. Pfff.. moeilijk!

honden page profiel KellyKelly

honden foto van Kelly

Geloof me Kitty, de meeste hier (en dat zijn er veel!) begrijpen je.

 

Ik en huxxi waren ook altijd samen en ik weet hoe erg het gemis is..

 

Blijf zoveel praten hier als je wil! haal herinneringen op, vraag om tips, advies wat je ook wil en waar je ook behoefte aan hebt.

 

We helpen elkaar door deze moeilijke tijd heen oke?!

kitty (Gast)

Hey  Kelly,

Ik mis hem toch zo enorm hard en begin steeds te wenen . Durf niet onder de mensen te komen omdat ik te pas en te onpas in huilen uitbarst. Ik wou dat het niet zoveel pijn deed!

 

honden page profiel KellyKelly

honden foto van Kelly

Kitty, Lekker thuis blijven en doen waar jij je goed bij voelt..

 

Ik zit al sinds zondag bij mijn moeder op de bank (terwijl ik een eigen appartementje heb). Ik zit hier heel de dag achter de laptop met de radio aan en savonds slaap ik hier op de bank.

 

Iedereen zegt ga er toch ff uit en probeer het weer op te pakken maar ik heb er momenteel geen behoefte aan. Gister heel even wezen sporten maar daarna weer snel terug naar mijn vertrouwde bank..

 

Het is een rouwproces. De eerste dagen dacht ik dat ik gek werd en kreeg ik nauwelijks lucht.. nu begin ik mijn manier te ervaren hoe ik er het liefst mee omga.. Heel veel praten en fotos kijken en luisteren naar iedereens verhalen hier op het hondenforum. Als ik smorgens wakker wordt alleen en iedereen is hier thuis weer naar hun werk heb ik het weer ontzettend moeilijk.

 

Laat alles toe kitty, en voel aan hoe jij met jou verdriet om moet gaan nu..

 

En soms is de enige manier toelaten.

 

Ik zelf ben aan het kijken naar een nieuw pupje.. voor dat deze zal komen wordt toch op zijn vroegst begin januari en misschien zelfs later pas maar de gedachte dat ik uiteindelijk weer een hondje in mijn hart kan gaan sluiten en al mijn liefde tijd en aandacht aan kan gaan geven bied (soms) enige troost. De meeste tijd wil ik gewoon mijn huxxi terug maar ik moet gaan accepteren dat dit niet meer kan..

 

Al doe ik dat nog niet dat zeg ik heel eerlijk.

 

Blijf praten en schrijven en zoek en vraag steun van iedereen waarvan je denkt dat ze iets voor je kunnen betekenen.

 

Ik zelf heb al een hoop vriendinnen op bezoek gehad en dat biedt dan even steun en afleiding. Al blijft het enige waarover ik praat mijn huxxi. Zo houd ik hem in leven denk ik..

 

 

kitty (Gast)

Hallo Kelly,

Ik heb net je verhaal gelezen en daar gereageerd . Ik begrijp hoe je je voelt (ENORM ROT)

 

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Ach wat erg voor je. En ik wil je heel veel sterkte wensen. Ik heb 11 weken geleden mijn meisje moeten laten gaan en heb zoveel gehuild.  Ik wist echt niet dat ik zoveel kon huilen. Het verdriet is enorm. Je moet er maar gewoon aan toegeven en huil wanneer je moet huilen. Dat lucht ook op. Soms moet ik nog huilen. Het is ook zo erg je maatje te moeten missen. En zeker op zo'n manier. Heel veel sterkte. ....

 

Anneke

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Kitty, heel veel sterkte toegewenst met het zo plotselinge verlies van jullie lieve hondje!

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Heel veel sterkte, het is nooit leuk maar zo plotseling is helemaal niet leuk. Gewoon huilen wanneer je wil huilen

kitty (Gast)

Het pakt me enorm dat er toch nog mensen zijn die meevoelen en niet zeggen :"het was maar een hond"!

Bedankt allemaal ! Het doet werkelijk goed.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Wat erg voor je. Geloof maar dat hier heel veel leden weten hoe het is om een hondje te verliezen.  Het verdriet, het gemis, het gevoel van machteloosheid en alsof je in een nachtmerrie leeft...

 

Ik wens je dan ook heel veel sterkte met het verwerken van je verdriet en dat daarna alle mooie herinneringen terug mogen komen, want je hondje heeft niet zo'n heel lang maar wel een mooi leven gehad bij je en heeft voor altijd een plaatsje in je hart.

 

 

honden page profiel SvenSven

Hey Kitty,

 

Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Sven

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Hoi,ik begrijp wat je nu voelt,de ontzettende pijn en het gemis.Bij mij is het alweer 12 weken geleden,maar het is echt nog niet over,dat kan ook niet zo snel,ik heb zoveel van hem gehouden.Dus huil als je wilt huilen dat lucht altijd eventjes op.Heel veel sterkte.

kitty (Gast)

bedankt allemaal, telkens als ik denk dat het wat beter gaat dan gebeurt er weer iets dat me terug zo triest maakt . Het gaat een tijdje duren denk ik . Ik mis hem zo ongelooflijk hard en wou dat ik hem terug kon halen.

 

Volgende forumvraag: Verdriet en gemis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^