Hoelang hond alleen thuis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica

honden foto van Joyce&Chica

Ik werk onregelmatig dus het wisselt nogal wat Chica alleen is.

Toen ik nog op de bso werkte was dit 3 dagen 2x 2uur en 1 x3 uur alleen op 1 dag met tussendoor dus wandelingen.

Nu ik ergens anders werk en dus ook andere diensten heb is het heel wisselend.

Als ik werk van 7-half 4 zitten we s' ochtends voor ik ga zo'n 20 -25 minuten op de fiets om 6.40 ga ik (ze krijgt de kong) en word ze zo tussen 11 en 12 uur opgehaald door mijn ouders en soms mijn zusje. Dan is dit dus ongeveer 5 uurtjes.

Bij een avond dienst die om 15.15 begint breng ik haar meestal zelf al naar mijn ouders maar als dit niet zo is wordt ze ook opgehaald tussen 4 en 5u. Op zo'n dag heb ik zelf al flink met haar gewandeld.

Als ik vrij ben en weg ga gaat ze of mee of ik blijf dan uiterlijk 3-4uurtjes weg.

Neem aan dat ik het niet heel slecht doe zo. Als ik zie dat sommige hondeneigenaren altijd thuis zijn en maar 3x 10 minuten elke keer hetzelfde blokje lopen of honden die altijd maar in de achtertuin zitten nou pfff dan doe ik toch wel erg mn best.

En het gaat helaas nou eenmaal niet voor iedereen op dat hond mee kan naar het werk ofdat ze maar zelden of nooit alleen zijn.... Er moet gewerkt worden...!

Misschien dat Chica in de toekomst naar een dagopvang gaat als ik evt bij mijn vriend ga wonen en haar niet meer zo makkelijk bij mijn ouders kan brengen, maar goed dat is pas iets voor volgend jaar.

 

honden page profiel Lynn & CharlieLynn & Charlie

honden foto van Lynn & Charlie

Ik weet niet hoe het in Nederland zit, maar hier in België is het echt niet gemakkelijk om van thuis uit te kunnen werken (mijn mama mag 1 dag in de week, maar that's it), laat staan werk te vinden waar je hond welkom is (ik ken helemaal niemand waarbij de hond mee naar kantoor mag). Dus in dat opzicht heb je niet echt een andere keuze dan je hond enkele uren alleen laten. 

 

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Als je je hond naar je ouders, een uitlaat service of een andere vorm van oppas brengt, is je hond niet alleen thuis ;)

 

Er is niet alleen thuis werken, er is ook werk in de avond uren/weekenden en partime werken.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
100% zeker weet je het niet, tenzij je inderdaad filmt bijv. Maar je kunt aan de buren vragen of ze de hond horen, en of ze iets slopen dat zie je vanzelf wel :P Daarnaast kan ik aan de (enorme) hoeveelheid haren op de bank wel zien waar ze het meest geweest zijn, aangezien ik dan verder bijna nergens haren vindt een de bank schoongemaakt had voor vertrek "

 https://m.youtube.com/watch?v=2sP-ATqvf2k

Ken je deze reportage? 

Hondeneigenaren werd gevraagd of hun hond alleen kon zijn. Geen probleem zeiden de meeste. Toen gingen ze de honden filmen en wat bleek, bijna geen een hond vind het fijn alleen te zijn. Er zijn honden die dit niet uitten door slopen of blaffen, maar alle uren dat de baas weg is bvb heen en weer lopen. Dan horen ze de baas thuis komen en stortten dood moe in slaap. Baas komt thuis en denk: ach wat slaapt hij lekker als ik weg ben.

 

je weet het pas zeker als je ze gefimd heb en er blijkt dat de meeste honden het niet fijn vinden alleen thuis te zijn.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik weet niet hoe het in Nederland zit, maar hier in België is het echt niet gemakkelijk om van thuis uit te kunnen werken (mijn mama mag 1 dag in de week, maar that's it), laat staan werk te vinden waar je hond welkom is (ik ken helemaal niemand waarbij de hond mee naar kantoor mag). Dus in dat opzicht heb je niet echt een andere keuze dan je hond enkele uren alleen laten. 
  "

 Oppas regelen.

honden page profiel Lynn & CharlieLynn & Charlie

honden foto van Lynn & Charlie

Uitlaatservice is bijna onbestaande in België, oppas vertrouw ik niet gezien Charlie's allergieën e.d. en mijn ouders werken allebei. 

honden page profiel M-JM-Jbijna goedgekeurde fokker

honden foto van M-J

" Uitlaatservice is bijna onbestaande in België, oppas vertrouw ik niet gezien Charlie's allergieën e.d. en mijn ouders werken allebei.  "

 



uitlaatservice in België heb je echt wel hoor klik maar eens op volgende linken ;-)

http://www.petsitter.be/

https://nl.pawshake.be/dierenoppas

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Uitlaatservice is bijna onbestaande in België, oppas vertrouw ik niet gezien Charlie's allergieën e.d. en mijn ouders werken allebei.  "

 Ik zou het ook moeilijk vinden, maar soms heb je geen keus. Lang alleen zitten is ook niet ideaal. 

Ik heb makkelijkpraten hoor, ben er altijd. Stel dat, dan zou ik wel een oppas zoeken.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Uitlaatservice is bijna onbestaande in België, oppas vertrouw ik niet gezien Charlie's allergieën e.d. en mijn ouders werken allebei.  "

 

Dat zijn ook keuzes ;) Je kan werken als je ouders vrij zijn. Je kan 1 van de weinige uitlaat services zoeken en je kan een oppas zoeken die alleen zijn voertjes voert..

 

Ookal is Drib (bijna) nooit alleen thuis, ik heb wel meerdere oppassers voor me klaar staan. Ik hoef alleen maar een belletje te geven en ze helpen met liefde.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik kijk niet zo zeer naar de tijd dat ze alleen zit, ik ben alleen en heb niemand die het voor mij waar neemt.

als ik echt een dag weg zou moeten , kan ze naar een cres op de dag, dat gebeurt zelden, in het begin heb ik dat een x in de week gedaan, een hele dag, om haar te laten wennen aan anderen. ze is daar gewend dus niet meer nodig.

ik sport graag en train meestal twee x per dag, zit ze alleen, niet erg, want daarvoor en daarnaar heeft zij de aandacht een op een, en ga ik met dr weg.

echt op tijd kijken doe ik alleen als ik met mijn zusje naar Ikea ga, kijk ik wel stiekum op mijn horloge hoelang ik al weg ben, zegt mijn zusje, niet zeuren hoor, een hond beseft geen tijd en ze slaapt . hahahaha

ze heeft zelf geen dieren en wil dat ook niet, omdat ze dan vastzit, het is maar wat je dus lang vind. :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" En jullie mogen het best eerlijk zeggen dat jullie het niet eens met me zijn Cindy. Hoef je niet zo schijnheilig te zeggen de reactie na de opening zin. Voor een kind regel je toch ook een oppas waarom niet voor een hond.Ik heb een hond genomen die veel beweging nodig heeft. En dat krijgt hij ook van mij.
Ik laat hem 4 a 5 keer per dag uit en dan geen kleine stukjes. Ik laat hem ook elke dag lekker achter een frisbee aan rennen.Vind hij heerlijk. "

 

Nou nou, rustig aan zeg! Ik weet niet eens hoe jij heet, dus daarom 'de eerste reactie na de openingspost', is dat zo verschrikkelijk erg dan?

En ik zeg er ook duidelijk bij dat ik op jouw bericht doelde maar dat ik zulke reacties vaker lees. Je moet het niet persoonlijker opvatten dan ik het bedoel en schijnheilig is al helemaal zwaar overdreven zeg.

 

Heel fijn dat jij een oppas voor je hond hebt, maar moet ik hier dan 24 uur in de week iemand op de bank laten zitten omdat jij vindt dat ik mijn hond niet alleen kan laten?

Kinderen heb ik niet, die wíl ik niet eens.

 

En ga nu al helemaal niet zo trots vertellen dat jij wel 4 á 5 keer per dag kilometers wandelt en dat je daarmee geweldig goed doet en ik dus blijkbaar niet.

 

Elke hond is weer anders, ik doe de mijne geen plezier met zulke dingen, niet doen alsof je mij, mijn situatie en mijn hond kent alsjeblieft.

 

Maar goed, ik zal niet meer op jou reageren als je daar zo gepikeerd van raakt.

honden page profiel Lynn & CharlieLynn & Charlie

honden foto van Lynn & Charlie

"  

uitlaatservice in België heb je echt wel hoor klik maar eens op volgende linken ;-)

http://www.petsitter.be/

https://nl.pawshake.be/dierenoppas "

 

Dit soort sites vertrouw ik dus al helemaal niet, van de laatste heb ik al nare dingen gehoord. Het zijn ten slotte de mensen zelf die zich aanbieden als oppas/uitlaat, niemand die controleert of die mensen wel geschikt zijn. Dit zijn dus geen professionele uitlaatservices. 

Misschien ben ik wel moeilijk maar ik vertrouw echt niemand met Charlie buiten mijn ouders en broer. Niemand weet en snapt hoe ernstig Charlie's allergieën zijn, vele mensen denken "ach 1 koekje kan toch geen kwaad" maar 1 koekje kan Charlie erg ziek maken. Ook buiten moet goed opgelet worden dat Charlie écht niets eetbaar vindt. 

Ik maak dan liever de keuze om hem een paar uurtjes alleen thuis te laten, hij lijkt er geen probleem mee te hebben. Dus liever dat dan hem mee te geven aan een oppas en me constant zorgen te maken. Als dat het wat duidelijker maakt. 

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Het is al vaker genoemd de laatste tijd, maar voor de vorm nog maar eens ;-)

Wij werken allebei bijna voltijd, en hebben behoorlijke reistijd. Dat wil zeggen dat, hoewel we een (klein) deel van het werk thuis kunnen doen, de hond toch een redelijke hoeveelheid tijd alleen zal moeten zijn.

Dat is van tevoren duidelijk ingecalculeerd. We hebben onze hond overgenomen van familie, waar ze bijna nooit alleen hoefde te zijn, maar waar ze de aandacht moest delen met andere honden met wie de band niet goed was en ze veelal op het erf leefde, niet in huis. Er bleek dat zij liever af en toe alleen is als het echt háár huis is, dan dat ze in die situatie was. Haar stresslevels zijn dus enorm afgenomen, zelfs al is ze nu regelmatig alleen.

Wel is duidelijk dat zij ook haar grenzen heeft. Ten eerste moet ze gemiddeld echt wel twee uur per dag beweging hebben (kan dus wel eens een dagje een uur, maar dan moet dat de volgende dag gecompenseerd worden). Ten tweede vindt ze langer dan 6 uur alleen niet prettig. Ze uit haar stress bij ons thuis alleen in onrustig worden (rondlopen etc) en op zichzelf knagen. In haar vorige huis kwam daar slopen en onophoudelijk blaffen bij.

Wat we doen, is proberen onze schema's zo goed mogelijk op elkaar aan te passen. Werkt hij maandagmiddag thuis, dan probeer ik op vrijdagochtend thuis te werken, bijv. Verder hebben wij een heel fijne buurman die ook een border collie heeft en veel werkt, maar weer op andere tijden, onder andere avonddiensten. Met hem hebben we geregeld dat we elkaars hond uitlaten als de ander aan het werk is. Dus is hij de hele avond weg, dan is zijn hond bij ons. Zijn wij de hele dag weg, dan is onze hond bij hem.

Vorig jaar ging dat super. Dit jaar werken we allemaal meer, dus we hebben nu echt een schema gemaakt dat we wekelijks bijhouden om te kunnen zorgen dat de honden nooit langer dan een uur of 5 a 6 alleen zijn. Dat lukt tot nu toe eigenlijk altijd.

In geval van nood redt onze hond het wel om 8 uur alleen te zijn, maar dat vindt ze niet prettig en wij dus ook niet. In het uiterste geval gaat ze met grote drukte uit logeren bij familie, bijv. als ik of mijn man een aantal dagen weg moet en de ander wel gewoon moet werken en de buurman niet genoeg kan inspringen. Andersom passen wij wel eens op honden van familie als die op vakantie gaan.

Dus een beetje schipperen hier, beetje schipperen daar, veel sociaal doen en hoppaa. Ideale deal trouwens met de buurman; ik snap eigenlijk niet dat niet veel meer hondeeigenaren dit doen? Want iedereen die een hond heeft en werkt, zou het toch fijn vinden om zo af en toe of regelmatig met iemand dit te kunnen doen?

honden page profiel KarolienKarolien

honden foto van Karolien

Mijn malteser Simba is 4 dagen in de week in de voormiddag alleen thuis (zo'n 4 uurtjes), smiddags komt mijn ma hem halen, wandelingske en bij mams thuis.

De woensdag zit hij een volledige dag bij een gezin met ook een malteser en is er continu inemand thuis.

Zelf werk ik fulltime en kan ik over de middag niet naar huis gezien het tever rijden is.

Er moet nu eenmaal geld verdiend worden om een dak boven het hoofd te houden en te kunnen eten en leven.

 

Simba heeft er geen probleem mee om alleen thuis te zijn, slaapt dan ook vooral.

Hij zit gewoon los in huis en maakt niets kapot.

 

In het weekend zit hij savonds soms ook een paar uurtjes alleen als ik es wegga met vrienden, single zijnde. Andere weekends blijf ik thuis.

Als ik thuis ben geen aandacht te kort. Hij heeft een goed leven bij mij. Beter dan zijn vorig want hij is in beslag genomen geweest en naar het asiel gebracht tot ik de schat al snel kwam halen.

 

honden page profiel KarolienKarolien

honden foto van Karolien

Mijn malteser Simba is 4 dagen in de week in de voormiddag alleen thuis (zo'n 4 uurtjes), smiddags komt mijn ma hem halen, wandelingske en bij mams thuis.

De woensdag zit hij een volledige dag bij een gezin met ook een malteser en is er continu inemand thuis.

Zelf werk ik fulltime en kan ik over de middag niet naar huis gezien het tever rijden is.

Er moet nu eenmaal geld verdiend worden om een dak boven het hoofd te houden en te kunnen eten en leven.

 

Simba heeft er geen probleem mee om alleen thuis te zijn, slaapt dan ook vooral.

Hij zit gewoon los in huis en maakt niets kapot.

 

In het weekend zit hij savonds soms ook een paar uurtjes alleen als ik es wegga met vrienden, single zijnde. Andere weekends blijf ik thuis.

Als ik thuis ben geen aandacht te kort. Hij heeft een goed leven bij mij. Beter dan zijn vorig want hij is in beslag genomen geweest en naar het asiel gebracht tot ik de schat al snel kwam halen.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wat wel zo is, er zijn honden waarvan de baas de hele dag thuis is, die helemaal geen aandacht krijgen. Met een beejte geluk 3 x per dag een rondje buiten en een bak eten.

 

Dan kies ik toch voor een baas die werkt maar wel aandacht voor zn hond heeft. 

JMK (Gast)

in principe laat ik mijn hondje niet langer dan 2 of 2 1/2 uur alleen. Als ik langer weg moet dan breng ik hem naar de hondenoppas. Maar meestal neem ik hem mee. Als hij ergens niet naar binnen mag laat ik hem een half uurtje in de auto. Als het tenminste geen zomnig weer is.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Wat wel zo is, er zijn honden waarvan de baas de hele dag thuis is, die helemaal geen aandacht krijgen. Met een beejte geluk 3 x per dag een rondje buiten en een bak eten.
 
Dan kies ik toch voor een baas die werkt maar wel aandacht voor zn hond heeft.  "

 

Je hebt ook mensen die full time werken, hele weekenden weg zijn en de avonden ook de hort op zijn, die hun hond nooit uitlaten en in een bench in zijn eigen urine laten zitten.

 

Dan liever een baas die de hele dag thuis is en wel aandacht voor zijn hond heeft ;)

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Wat wel zo is, er zijn honden waarvan de baas de hele dag thuis is, die helemaal geen aandacht krijgen. Met een beejte geluk 3 x per dag een rondje buiten en een bak eten.
 
Dan kies ik toch voor een baas die werkt maar wel aandacht voor zn hond heeft.  "

 Ja, je hebt goeie bazen en minder goede bazen.

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Het is niet dat ik er heel erg trots op ben, maar Balou zit drie dagen per week 9,5 uur alleen thuis. En doen we al zo sinds een jaar.

 

Toen we hem als pup kregen werkte ik nog in de schoonmaak. Ik moest pas om half 6 savonds beginnen en fietste om 5 uur weg. Mijn vriend is altijd 5 uur klaar met werken en half 6 thuis. Balou was dus een halfuurtje alleen.

Op een gegeven moment ben ik inval werk erbij gaan doen, dan vertrok ik soms om 3 uur.

 

Later heb ik een tijdje sochtends vast 2 uurtjes gewerkt dus dan was hij ook 3-4 uur alleen in de ochtend.

We hebben Balou regelmatig opgenomen. En eigenlijk sliep hij zo ongeveer de hele tijd. Af en toe liep hij naar de keuken om wat te drinken. En soms zocht hij even een ander plekje om te slapen.

Heel af en toe kwam het wel eens voor dat hij langer alleen was, 6 of 7 uurtjes ofzo. Maar dat was heel uitzonderlijk.

 

Een jaar geleden kreeg ik een baan aangeboden als grafisch ontwerper/illustrator. Daar heb ik voor geleerd dus eindelijk kon ik van het schoonmaak werk afkomen!

Nadeel was wel dat dit voor mij anderhalf uur reizen was boven op de lange werkdag, met geen mogelijkheid dus dat ik in de lunchpauze even heen en weer zou kunnen...

Ik wilde eigenlijk direct een goede uitlaatservice zoeken maar mijn vriend is erg tegen vreemde mensen in je huis laten en wilde het eerst aankijken.

Oh ik hem me zo schuldig gevoeld de eerste weken. We hebben Balou regelmatig opgenomen om te kijken hoe hij het deed en eigenlijk deed hij niet anders dan wanneer hij korter alleen was. In het begin had hij alleen de keuken en gang maar nu heeft hij de hele benedenverdieping. Ze zeggen ook dat honden geen tijdsbesef hebben...

 

Ik ben sochtends al om kwartvoor 7 vertrokken. Mijn vriend gaat om 8 uur en zorgt dat hij daarvoor Balou een goede snuffel ronde heeft gegeven.

Om half 6 is mijn vriend weer thuis. Doet het eerst plasrondje en gaat koken. Ik kom om half 7 thuis en dan gaan we eten.

Daarna vermaak ik Balou nog, we gaan 40 minuten hardlopen of doen zoekspelletjes.

De dagen dat ik vrij ben ben ik makkelijk 3-4 uur met Balou bezig. Hij is daarna eigenlijk ook toe aan een dagje bijkomen. Dus na weken van schuldig voelen weet ik nu dat hij echt nikst te kort kom. En dat wij ook geluk hebben dat we een hond hebben die dit dus aan kan. Want dat is niet vanzelfsprekend natuurlijk. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Je hebt ook mensen die full time werken, hele weekenden weg zijn en de avonden ook de hort op zijn, die hun hond nooit uitlaten en in een bench in zijn eigen urine laten zitten.
 

 Ja, die mensen hebben dus geen aandacht voor hun hond, die bedoel ik nou net niet. Ik bedoel mensen die wel werken, maar daar buiten heel veel met hun honden bezig zijn, wel aandacht voor hun hond hebben.

honden page profiel Nanette en Boaz Nanette en Boaz

honden foto van Nanette en Boaz

Wij hebben momenteel geen hond, onze toekomstige hond zal op 3 dagen in de week max.

6 uur alleen zijn, bij uitzondering want ik werk ook steeds meer thuis.

Als het nodig is regel ik oppas en iemand die de hond even uit laat.

In het begin, als pup zijnde, neem ik vakantie op en zal ik eerst vanuit huis werken. Eventueel kan hij ook wel af en toe mee naar kantoor.

honden page profiel JessJess

Gelukkig zitten de honden hier niet vaak alleen en is mijn moeder er in de meeste gevallen altijd bij. Maar zou dit wel zo zijn, dan zou ik mijn honden nooit aan iemand anders toe durven te vertrouwen (bijvoorbeeld een uitlaatservice)! Het is mijn persoonlijke mening hoor, maar ik vind het echt niks. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik snap dat het een goede oplossing is voor je beestje zodat ze niet alleen hoeven te zitten!

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

Mijn honden zijn 3 dagen per week 9 uur alleen thuis. 1 of 2 keer per week komt onze oppas (vriendin) langs om ze even gezelschap te houden en uit te laten. Dus eigenlijk zitten ze 1 of 2 dagen per week 9 uur alleen . En ja wat is alleen? Ze hebben elkaar, we hebben ook nog 2 katten, de radio staat aan, tja ik vind het niet zielig eerlijk gezegd. Ideaal is het niet nee maar ze hebben het goed bij ons, we gaan 2-3 uur per dag wandelen (op die werkdagen) en houden ze binnen ook nog bezig. En als ik vrij ben gaat heel veel van mijn aandacht uit naar de honden, wandelen, sporten, spelletjes doen etc. 

Anoniem (Gast)

Hayzel en Finn zitten nooit alleen, want ze hebben elkaar. De reden dat wij 2 honden hebben is onder andere omdat ik weet dat ze het leuker hebben met zijn 2e als ze zonder ons moeten doen. Momenteel zit ik nog op school en ben dus nog veel thuis, maar straks als ik werk moet zoeken zullen ze het wat vaker zonder ons moeten stellen. Mijn vriend werkt diensten, waarvan 2 per maand in de nacht. De andere 2 weken, als ik zelf ook moet werken, zullen ze dus alleen moeten zijn afhankelijk van de tijden die ik werk. Natuurlijk proberen we het dan nog zo laag mogelijk te houden, maar ik vrees dat ik weinig te eisen heb als ik straks werk ga zoeken.

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Die hierboven was van mij

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Sinds kort heb ik een nieuwe baan, en Ozzie mag mee wanneer ik avonddienst heb!!! Echt heel fijn!

honden foto van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skye

Toen ik eindelijk werk had gevonden in Brussel enkele jaren geleden was ik heel blij... MAAR Jolie moest dus 13 uren alleen blijven dan... ik vond dat niet kunnen en heb toen een half jaar later iets anders gezocht en gevonden :-) sindsdien werk ik van thuis uit en zijn ze (sinds kort ook met twee) dus bijna nooit alleen :-D

Ik heb ook een hondenluik laten installeren, dus nu als ze even alleen zijn dan kunnen ze ook binnen en buiten wanneer ze willen, moest er iets gebeuren, kunnen ze 9 van de 10 nog altijd weg :-)

Ik ben niet iemand die mensen veroordeelt als ze hun hond enkele uurtjes alleen laten. Volgens mij kan dit wel (liever dit dan een hond in een hete auto achterlaten...) zonder dat de hond er veel last van heeft. Maar vanaf dat het dagelijks om meer dan 6-8 uur gaat... zou ik mij zelf écht slecht voelen...

Een mening vormen over andermans situatie is ook vaak moeilijk of soms onmogelijk. Daarom denk ik dat het belangrijk is dat je het beste met jouw hond voor hebt in jouw situatie. Veel mensen nemen geen hond omdat ze weten dat ze té vaak weg zijn voor werk. Anderen (zoals ik) passen hun leven er zo goed mogelijk (maar ook niet perfect) naar aan... (ik neem ze ook graag mee overal waar ik ga, maar sinds het er twee zijn lijkt dit moeilijker).

Ik denk dat je het wel aan een hond kan zien of hij/zij in een gelukkige gezinssituatie zit of niet en dat hangt volgens mij niet altijd samen met hoe vaak de "baasjes" thuis zijn. Maar eerder van de mate van aandacht dat de hond krijgt als ze wél thuis zijn. (bv: hondenles, lange wandelingen, knuffeltjes & aaitjes (liefde), etc)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Sinds kort heb ik een nieuwe baan, en Ozzie mag mee wanneer ik avonddienst heb!!! Echt heel fijn! "

 Dat is super! Nog gezellig ook! 

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

"  Dat is super! Nog gezellig ook!  "

 Ja echt heel gezellig....er zijn een paar cliënten die Ozzie uitlaten omdat ze dat leuk vinden en spelen met hem....

pagina 3 van 4 12 34
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^