Rara wat ben ik...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen komt over een maandje Lupa naar Nederland. Dat Lupa een mixje is, dat is overduidelijk maar wat er in zit, weten ze/weet ik niet.

Ik las dat raden bij een pup lastig is omdat ze nog zo veranderen, wat ik in de afgelopen maand inderdaad al heb gemerkt. Maar ik ben wel heel benieuwd wat anderen in haar zien! Dus vertel vooral wat jij in Lupa ziet en misschien leuk om dat te vergelijken met als ze volgroeid is!

Nou heb ik zelf niet echt verstand van hondenrassen maar ik zie er ook niks overduidelijk in. Het zijn vooral die 'kromme dikke' pootjes die me doen afvragen wat er in zit. Ik heb geen precieze afmetingen en maten van Lupa maar ze is kleiner dan ze op de foto's lijkt. Ze zeggen steeds "kleiner dan een kat". En ze blijft klein.

Hier is ze net gevonden en gewassen, vandaar het leeuwenvachtje:


Hier zal ze een week of 8/9 zijn


Haar koppie





En dit is de meest recente foto, hier is ze ruim drie maanden


Ben benieuwd wat jullie er in zien! Het enige wat ik weet is dat de korte pootjes wel iets typisch Roemeens is, die zie je toch verdacht vaak bij zwerfhondjes uit Roemenië. Door die pootjes denk ik aan een corgi of tibetaanse spaniel door de bouw i.c.m. pootjes, maar zoals ik al zei, ik heb geen verstand van rassen/mixen en ik ben meer dan blij met mijn "rasbakkie" ;-)

Groetjes, Ruchama

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een Welsh corgie ? denk dat ik het niet goed schrijft, maar dat zie ik , juist door die kromme voetjes ??

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zo even opgezocht, een Welsh Corgi Cardigan.



honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Hij is in ieder geval zooooo schattig.

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Zij bedoel ik

 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" een Welsh corgie ? denk dat ik het niet goed schrijft, maar dat zie ik , juist door die kromme voetjes ?? "

 



Ja die 'gekke' pootjes zie ik er ook in! Al lijken ze de ene keer erger dan de andere keer. Is op foto's natuurlijk ook lastig te zien. Op film lijkt ze redelijk normale pootjes te hebben ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^