Ziek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel theotheo

Hallo, mij. Stafford doet hoeste en kwam vandaag slijm bij. Je merk ook dat die helemaal niet lekker is. Hoest deed die gister ook al. Iemand enig idee ? Hij deed me niet eens begroeten bij binnenkomst wat normaal ze favoriete ding is  hij is bijna 2 jaar

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien zaak om even langs de dierenarts te gaan met je hond als je het niet vertrouwd. Ik zou zelf zo niet weten wat je hond verder mankeert, er kunnen namelijk zeer uiteenlopende dingen zijn.

Succes en beterschap voor je hond

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ben je in de gelegenheid om zijn temperatuur op te nemen? Dat zou denk ik stap één zijn.. Mocht zijn temperatuur te hoog zijn, dan zou je de dierenarts eventjes kunnen bellen voor advies.

Kan het wellicht kennelhoest zijn? Daarbij hoesten ze flink, het lijkt alsof ze iets op proberen te hoesten. Is je hond ingeënt tegen kennelhoest? Het is een beetje te vergelijken met de menselijke griep, zelfs met een enting kun je het krijgen, en je kunt je er behoorlijk naar van voelen.

honden page profiel theotheo

Ja kijk het nog even aan en anders ga ik gelijk, vandaag al met me pup bij de dieren arts geweest ivm mer het opeten van een aansteker. Pff echt een rotdag.

honden page profiel theotheo

Hij heeft alle spuiten gehad en zijn jaarlijkse enting. Weet niet als kennel hoest erbij zit.  Nu is hij op t moment wamt levendiger. Maar als ik merk dat die niet goed is zit ik gelijk bij de dierenarts. Maar dacht dat er misschien de griep heerste ofzo bij honden.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Het opeten van een aansteker?! Jee, wat moet je eigenlijk nu doen met je pup dan? Poept ie het er zo weer uit of moet die geopereerd worden? Hoe zit dat met het gas in de aansteker?

Succes met de hele ziekenboeg zeg.

honden page profiel theotheo

Nou bepaalde stukken had die niet gegeten maar het plastic wel. Voor het spul in de aansteker moest ik hem eten geven en peperkoek. Dat was vanmiddag gebeurt. Als die vreemd deed moest ik naar dat. Hij is 6 maanden. De aansteek lag op tafel en ik was in de keuken bezig. En hij had die stieke, gepak zonder dat ik het door had. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ooh jee, wat zul je geschrokken zijn! Tja, die honden he, het blijven kleine draken hihi.

Hoop dat hij zich goed houd en dat je er niet weer mee naar de da hoeft.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de oudste hond wat ziekies ? heb je koorts gemeten ? is er koorts dan niet wachten dan naar de dierenarts gaan, boven de 39 is verontrustend, zeker als je hond hangerig is en hoest. niet mee wachten, het kan ook je pup aansteken, en een virus , ja dat kan ook nog. vandaar meet de koorts op en kijk of je hond koorts heeft, dan niet wachten.

nog nimmer gedaan ? laat je hond op zijn/haar zij liggen, temperatuur meten invetten, met vaseline of boter, eerst afslaan en dan in zijn/poepert steken, gerust even diep, wel vasthouden he, door de vaseline of boter doet het geen pijn, toch voorzichtig zijn, na de piep kan je de temperatuur meter eruit halen, of geen piep dan een dikke minuut erin laten zitten.

Volgende forumvraag: jack russel piept
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^