Alternatieven hondenvoer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JeroenJeroen

Hoi,

 

Ik heb een korte een beschamende vraag. Wat kan ik als alternatief voedsel aan mijn hond geven? Ik zit voor vanavond even zonder eten voor haar en heb op dit moment zelf geen stuiver meer. Let wel dat mijn financiele situatie normaal niet zo is en dat ik normaal altijd eten kan halen. Morgen kan ik ook gewoon weer voer halen. Geen reden om jullie te druk te maken.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Wat heb je zoal in huis voor jezelf? Ei met gezonde tafelresten, restjes vlees van jezelf, zilvervliesrijst, vis in blik, diepvriesvis, desnoods een boterham er door (ben ik geen voorstander van, maar het is vulling). Best veel mogelijkheden om je hond een alternatief te bieden.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb je eieren ? of anders je buren ?

en wat eet jij ? een keer met de pot mee eten is in het geheel niet erg hoor.

is je hond nergens allergisch voor ? dan eens kijken wat je in huis hebt. wat jij eet kan de hond ook van mee eten een keer, niets mis mee hoor. hihi, je bent wel eerlijk hoor. haha. hier aan het eind heerlijk pannenkoeken, zorg gewoon dat je voortaan iets in huis hebt, vriezer ? dan eens wat inslaan voor de hond. je schrijft dat bruintje het best kan trekken, zorg eens voor voer voor je hond wat niet in de koelkast of vriezer moet, hou dat als achter deurtje voortaan, heb je altijd wat in huis voor je hond, helaas dan niet voor jezelf. heb je vrienden of familie in de buurt <> vraag hun eens.

honden page profiel JeroenJeroen

Ik ben zeer recent verhuist en ken hier echt totaal nog niemand. Mijn eigen etens voorraad is momenteel ook niet al te groot. Ik heb gelukkig nog wel wat rijst en ik kook voor haar apart wel even wat kip gewoon in water zonder kruiden. Ze zal er waarschijnlijk nog blijer mee zijn als haar gewone voer :)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^