Hond herplaatsen.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Ik snap de tekst van de TS wel. Zo beroerd is het toch niet geschreven? Ik heb weleens erger meegemaakt.. Ze wilt de oude hond sowieso niet weg doen zegt ze al 3 keer!! Denk dat het mod team het ook verkeerd begrijpt? Ze heeft geen profiel maar noemt de namen van de honden niet, voor als iemand die haar kent het tegenkomt en dan gaat reageren. 

 

Aaaanyways..

 

Ik vind het wel bijzonder dat de GT zegt dat het beter is om te herplaatsen.. Dan moet er wel serieus str*nt aan de knikker zijn want een GT gaat altijd eerst uit van begeleiding, training en focus op samen in het huis kunnen leven.

Wat voor rassen zijn jouw honden als ik vragen mag Topic starter?

Marie-Rose (Gast)

Ik begrijp de tekst ook en ben blij dat ze in ieder geval de oude hond wil houden, want die was er natuurlijk eerst.

 

Verder kan ik me niet uitlaten, enkel dat ik hoop dat, als de jonge hond wordt herplaatst hij inderdaad erg goed terecht komt.

 

Wat de GT betreft...er zijn ook slechte GT's hoor Robyn, mensen die het niet weten en dan maar snel zeggen herplaatsen. Dus dat zegt nog niets. Tussen alle koren zit er kaf

honden page profiel --

Dat is zeker zo Marie-Rose.. Ik zou de TS dan ook zeker aanraden een andere GT te zoeken. Maar misschien heeft ze er al wel 25 bezoeken op zitten dat wordt mij niet helemaal duidelijk, wat er nou precies gebeurt..

 

Ik ben benieuwd naar de rassen omdat je dan gericht hier op HP vragen kan stellen aan mensen met verstand van dat ras.

 

Verder wil ik je aanraden hier de enceclopedy eens in te duiken en dan vooral het kopje kalmerende singalen. Wat betekent de lichaamstaal van je hond. Lippen likken, wegkijken wegdraaien. Verdiep je daarin want zo kun je de ruzies tussen je honden binnen 1 seconde voorkomen!

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

"  

Ja, ik snap t verhaal wel. Maar zie jij ergens dat ze ons iets vraagt? Ik niet. Succes met herplaatsen Angel, je hebt al een goed adres gevonden lees ik. Komt vast goed. "

 
Dus de hond word herplaatst? Dus waarom al die vragen?

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke

honden foto van Saskia & Duke

TS heeft al tig keer gezegd dat de oude hond niet herplaatst word.. Krijg zo het idee dat sommige daar gewoon overheen lezen om toch maar in de aanval te kunnen geven en mensen "weg pesten"

Ook heeft ze niet gezegd dat ze de junior al gaat herplaatsen, wellicht zoekt ze eerst een oplossing. Maar heeft eventueel een adres moest het toch zover komen..

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: uitvallen naar andere honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^