honden uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel laralara

hoi ik ben lara ik ben 12 jaar en ik heb een heel leuk hondje waar ik veel mee loop en ik vind honden heel erg leuk dus ik wou samen met mijn vriendin of alleen honden uitlaten voor geld en we wouden voor een uur 7 euro  vragen per hond is dat een redelijk bedrag of niet ?

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

Hoi Lara.

Ik denk dat 7 euro wel wat te veel is. 

Je bent nog maar 12 jaar, dus niet elke hond is geschikt voor jou om uit te laten.

Je kan ook gewoon rondvragen of je honden mag uitlaten (denk aan hulpbehoevende mensen) dat zullen ze meer op prijs stellen dan dat je geld er voor vraagt, en zo leer je ook nog veel meer bij!

 

Succes in ieder geval.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro 2 doggies

honden foto van Linda & Mayro

Persoonlijk zou ik mijn hond niet mee geven aan een meisje van 12. Heel veel honden hebben toch een 'gebruiksaanwijzing'.

 

Met hele jonge honden moet je oppassen met negatieve ervaringen en ik denk dat iemand van jouw leeftijd hierin moeilijker daadkrachter op kan treden. Mijn zusje heeft deze fout namelijk gemaakt met haar kooiker. Jonge kinderen mochten hem uitlaten. Dat is mis gegaan.

 

Probeer eerst eens in jouw familiekring/ buren te vragen of ze de hond aan je mee willen geven en probeer dat eens een tijdje met je vrienden, misschien vinden je vrienden het wel helemaal niet leuk en loopt het toch op niks uit.

honden page profiel Falco BowieFalco Bowie

honden foto van Falco Bowie

Hallo Lara,
Ik vind €7 erg veel. Je bent nog erg jong en kan nog niet alle honden uitlaten. Begin met kleine honden, want grote honden zijn denk ik nog te moeilijk voor je. Plaats een advertentie in een supermarkt dat je graag honden uit wil laten en dat je er graag wat op wil verdienen en laat de baasjes zelf beslissen wat ze je er voor willen geven.Als je wat ouder bent kan je er naar toe groeien om wat grotere honden uit laten.

Succes Lara

Volgende forumvraag: Leuke wandelplekken?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^