Bunchee Pupee lijn.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Wie gebruikt deze of heeft hem gebruikt? Ben benieuwd naar ervaringen. 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

T laatste topic daarover dat ik kon vinden is van een hele tijd geleden.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik heb wel eens zo'n lijn met stiek geprobeerd maar ik vond het niets.. Ik vond dat ik te weinig controle erover had.. je kunt de honden niet even kort houden (bij bv het oversteken) omdat de lijn wanneer ze trekken toch net wat uitrekt.. Ik heb ze dus 1x gebruikt en daarna weggelegd.. nu gewoon met de normale lijn, maar ze trekken ondertussen ook niet meer.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Deze is niet met elastiek maar met een veer. Loki trekt niet heel veel, maar heeft af en toe wat uitschieters. Ik zou de lijn puur ter ontlasting van mijn eigen lijf willen proberen.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

" Deze is niet met elastiek maar met een veer. Loki trekt niet heel veel, maar heeft af en toe wat uitschieters. Ik zou de lijn puur ter ontlasting van mijn eigen lijf willen proberen. "

 Dat werkt denk ik hetzelfde.. Als je op plekken loopt waar hij wel alle kanten op kan en mag schieten zal het vast wel fijn kunnen zijn, maar ik moest toch af en toe de weg oversteken en wil ze dan gewoon kort kunnen houden. Verder vond ik het persoonlijk niet fijn vasthouden zo'n lijn.. dat de honden de hele tijd een ruk krijgen als ze teveel trekken. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^