plassen in huis en buiten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

cally (Gast)

hallo ik heb een vraagje mijn puppy king charles plast binnen en buiten en zijn plasmat scheurt hij in stukken hoe laat ik hem buiten plassen en hij niet meer in huis plast kan iemand mij helpen astublieft             groetjes cally

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Heel veel naar buiten gaan en elke keer als hij buiten plast belonen.

Plasmat ook gewoon niet meer neerleggen.

 

Elke 2 uur gaan wandelen + nog eens na het spelen, eten of slapen.

Elke keer als hij buiten plast uitbundig belonen.

 

Hij gaat het vanzelf begrijpen 

Je moet alleen wel geduld hebben.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Hey, Hoe oud is je pup?

 

Neem de pup regelmatig mee naar buiten. Wij deden na het spelen/ slapen en eten.  Doet hij niks prima, weer naar binnen. Gaat hij veel rondsnuffelen in huis, dan weet je wel hoe laat het is, weer naar buiten. Bij elke behoefte een gigantische beloning en je kunt niet gek en blij genoeg doen  Wanneer er buiten de behoefte gedaan wordt mag je ook niet meteen weer naar binnen, maak een 'pret'wandeling, ga een spel doen etc. Buiten zijn is leuk. Heb ik mijn behoefte gedaan moet ik naar binnen, dat is niet leuk, dus ik ga het uitstellen of helemaal niet buiten doen.Doet hij wat binnen, negeer dit dan, wordt niet boos maar gewoon opruimen.

Uiteindelijk legt de pup het verband dat zijn behoefte buiten moet. Dit kan wel een flinke tijd duren hoor! Dat verschilt per hond.

 

Wat het scheuren van de plasmat betreft.. Wat is hier de context? Doet hij dat als jullie er niet zijn? Of als jullie er wel zijn? Als jullie er niet zijn kan het voorkomen uit een vorm van verlatingsangst misschien... Ik ben zelf overigens geen fan van een plasmat, wij zorgen gewoon dat de hond meteen naar buiten ging met her en der een ongelukje in huis...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

wanneer men een plasmatje binnen heeft en dat de pup daarop plast of wat dan ook, is een teken dat de hond het binnen mag doen.

weg ermee, alleen buiten, slapen ? optillen hoppa naar buiten, begeleiden dan he, en gegeten ? gespeeld ? iedere keer buiten zetten, zorg dat er binnen niet meer geplast wordt, en geef niet het hele huis ter beschikking zo dat je de pup in de gaten kan houden en blijf alert, een pup, moet wel tig keren plassen poepies doen enz.

wanneer jij conseqwent bent en je pup steeds naar buiten begeleid, is tie zo zinderlijk, desnoods een plasplekje buiten maken waar het mag. is tie ook gelijk zinderlijk in de tuin, en neem je pup ook vaak mee naar buiten buiten de tuin.

Volgende forumvraag: 2 pups samen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^