Tip! Een leerzaam boek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HiskeHiske

honden foto van Hiske

Net een super leuk boek aangeschaft: "Door de ogen van de hond" geschreven door Jos Oosting! Heel duidelijk geschreven met heel herkenbare situaties en adviezen waar je écht wat aan hebt en in de praktijk zeker uitvoerbaar! Vind het een échte aanrader voor elk hondenbaasje!

ISBN nummer: 978-90-90283-52-4

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Als ik dit tegenkom, heb ik zo mijn bedenkingen.

"Een aantal jaren geleden werd ik gefascineerd door de methode van de dog whisperer. Toen ben ik me gaan verdiepen in zijn trainingsmethodiek. Het is verbluffend wat je daar mee kunt bereiken."

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Ziet er goed uit! Ga ik eens onthouden.. Lijkt me een interesant boek!

honden page profiel HiskeHiske

honden foto van Hiske

" Als ik dit tegenkom, heb ik zo mijn bedenkingen.
"Een aantal jaren geleden werd ik gefascineerd door de methode van de dog whisperer. Toen ben ik me gaan verdiepen in zijn trainingsmethodiek. Het is verbluffend wat je daar mee kunt bereiken." "

 

Ken je het boek, Wendy? Je zou het écht eens moeten lezen! Wat zijn je bedenkingen? Dit boek gaat voorál over respect vor je hond als hond en waarom hij bepaalde gedragingen laat zien, waarom er ongewenst gedrag ontstaat en ook hoe je dit op een positieve manier (weer) kunt ombuigen. Over hoe het  in een roedel gaat. Wij mensen kijken toch met andere, emotionele, ogen naar onze hondenvrienden.....!

zou het je aanraden!

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Ja ik heb dit boek gelezen maar ben enorm teleurgesteld!

Ook krijg ik er de kriebels van dat zoveel mensen het wel een goed boek vinden.

 

Het lijkt een samenraapsel van de verouderde "dominantie-theorie", Cesar Milan, roedelmethodes en positieve training. Op zich heb ik er geen moeite mee dat uit verschillende methodes word geput, maar een kloppend geheel is het in dit geval niet geworden. Dominantie word als oorzaak gezien van zo'n beetje elk ongewenst gedrag zonder uit te leggen wat de term betekend. Aan de hand van herkenbare voorbeelden ga je je hond eerst zien als dominant om dat dan met de packleader-regels en/of positieve training weer op te lossen.

Daarbij worden een paar grove missers gemaakt en spreekt de schrijver zichzelf regelmatig tegen wat erg verwarrend is.

Volgende forumvraag: Jouw vreemdste hondendroom
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^