Puppy 5mnd poept ineens minder, probleem?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElenaElena

Pup is dus 5 maanden en poept normaal in de ochtend, middag en avond. Kleine poepjes want hij eet vlees. Vanochtend kwam er een raar poepje uit, alsof het puur vet was. Vet dat lang gesudderd heeft ofzo (haha, ik kan het niet anders omschrijven), lichtbruin van kleur en het kwam er moeilijk uit. Verder heeft hij vandaag niet gepoept. Gister ook al een keer minder dan normaal.

 

Verder lijkt het prima te gaan. Plast en eet/drinkt gewoon normaal.

 

Iemand een idee waardoor dit komt?

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Heeft hij misschien iets gegeten wat niet de bedoeling was? plastic oid? Dan kan het namelijk zijn dat dat zijn darmen aan het verstoppen is.

Ik zou het nog even in de gaten houden, als hij morgen ook niet poept en zijn buik ook pijnlijk is/gaat worden zou ik even de dierenarts een belletje geven ;)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een bot gehad ? :-D

honden page profiel ElenaElena

Hij heeft een klein stukje varkensoor opgepeuzelt (met één oor doet ie heel lang hoor, hij mag er steeds even aan knagen) Een bot heeft hij inderdaad, maar nog lang niet op. Kan het daarvan komen?

honden page profiel ElenaElena

kan het iets te maken hebben met het wisselen? Ik heb een paar dagen geleden een tandje gevonden namelijk

Volgende forumvraag: shiba inu pup en katten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^