puppy puberteit

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolande Jolande

honden foto van Jolande

Volgens mij is onze Rex in de puberteit, ik weet het niet precies maar hij is echt Oost Indisch DOOF, hij hoort alleen wandelen en zijn eten dat in de voerbak gaat. Hij weet zijn plaats niet meer, blaft om niets, Kent zijn commando's niet meer en wil alleen zijn eigen zin door drijven. O ja rex is 6 maanden en 1 week oud. Is een kruising tussen een Mechelse en een Duitse herder.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Onze pup is vandaag precies 6 mnd, een reu. Het lijkt wel of hij weer veel eng vind buiten. Of als er honden blaffen  een eindje van ons vandaan ,trekken, en heeft zoiets van, waar is dat feestje ik wil daarheen. Ook ik moet wat harder aandringen om mn zin te krijgen. Dan denk ik ach het gaat vanzelf over. In dat wat hij geleerd heeft geef ik niet toe. Tis wat he 

honden page profiel Jolande Jolande

honden foto van Jolande

" Onze pup is vandaag precies 6 mnd, een reu. Het lijkt wel of hij weer veel eng vind buiten. Of als er honden blaffen  een eindje van ons vandaan ,trekken, en heeft zoiets van, waar is dat feestje ik wil daarheen. Ook ik moet wat harder aandringen om mn zin te krijgen. Dan denk ik ach het gaat vanzelf over. In dat wat hij geleerd heeft geef ik niet toe. Tis wat he  "

 

. Echt als ze zo zijn dan kun je ze wel achter het behang plakken, wat een streken halen ze uit, je loopt compleet voor joker op straat, jij praat maar ik heb geen zin om te luisteren. Maar als het goed is gaat het met verloop van tijd over en zijn ze volgens mij volwassen geworden. Volhouden dus.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ach ja.. Dat klinkt inderdaad als de puberteit. Even flink de kiezen op elkaar en dan gaat het vanzelf weer over, even extra consequent zijn en duidelijk in wat je wilt. Volhouden vooral. Er komt een eind aaan :)

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

Ja, hier nog eentje! Ook hele fruitschalenin zijn oren en hij is zo maar ineens vergeten hoe hij heet. Om achter het behang te plakken inderdaad. Aan de andere kant moet ik er zo om lachen. Puberstreken!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^