kattenbrokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

anoniem (Gast)

We hebben sinds 4 jaar een kat gekregen. Zij en mijn hond kunnen het erg goed met elkaar vinden, dat is heel fijn. Het probleem is alleen: sinds een half jaar begint mijn hond kattenbrokken te eten. Kan dit kwaad ?

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Een kattenbrok voor een hond is niet de bedoeling natuurlijk,kun je de kattenbrokken niet ergens opzetten?

anoniem (Gast)

de kattenbrokken staan op een kattenbak, maar onze hond springt erop en kan dan alsnog eten. We hebben wel de kattenbrokken wel is ergens anders neer gezet maar telkens is onze hond zo slim dat hij alsnog kan eten. Maar is het schadelijk ? Ik snap natuurlijk wel dat het niet de bedoeling is maar ik kan hem niet tegenhouden

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

En in de krabpaal of hebben jullie maar een kleine? Anders misschien op de eettafel ofzo

honden page profiel fleur17fleur17

hebben we allemaal al geprobeerd maar de hond is te bijdehand ! Zit er in kattenbrokken iets wat slecht voor honden is ofso ?

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Nee kattenbrokken zijn niet schadelijk voor de hond.
Het grootste verschil tussen honden en kattenbrokken is de verhouding vlees wat erin zit. In kattenbrokken zit meer vlees.
Bij wijze van spreken zou een hond zelfs prima op kattenbrokken kunnen leven, andersom daarin tegen niet, omdat een kat meer vlees nodig heeft dan een hond. 

honden page profiel fleur17fleur17

Okeee, heel erg bedankt. Natuurlijk moet ik zorgen dat hij weer gewoon zijn eigen brokken opeet maar dan weet ik iig dat het niet heel erg is ! bedankt voor je antwoord !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^