Snachts blaffen in bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

miranda (Gast)

Hoi, ik heb nu een pup van 10 weken. Ze doet het heel goed, ook met het buiten plassen en poepen. Alleen blaft ze bijna de hele nacht in de bench. Op het moment dat ik haar in de bench doe (ik lok haar met een snoepje) en ik doe de deur dicht, begint ze al te blaffen. Ik probeer haar dan nog wel rustig te krijgen maar ze gaat maar door. Ik slaap al met oordopjes in want iedereen zegt dat ik vol moet houden, dat ze er wel aan went. Maar na 4 nachten bijna niet meer geslapen te hebben verlies ik deze moed wel.  Ik oefen overdag ook met haar door haar in de bench te doen als ik even iets moet doen of even weg moet, maar dan blijft ze al die tijd blaffen. Ik wil haar graag belonen als ze eens stil in de bench is, maar dat komt niet voor. Ze word gewoon niet stil. Dus dan moet ik terwijl ze nog steeds heel hard blaft, het deurtje weer openen. Geloof me.. Ik probeer echt alles om haar stil te krijgen.. Heeft iemand hier ervaring mee en weten jullie hoe ik dit het beste kan aanpakken? Ze doet het trouwens ook als ik de deur maar even uitloop en ze is gewoon in de woonkamer. Alvast bedankt! 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Sommige honden hebben gewoon een vreselijke hekel aan een bench.

Het is voor sommige mensen een hulpmiddel maar een bench is natuurlijk niet verplicht.

Mijn honden hebben ook nooit in de bench gezeten.

Alleen Black de eerste 3 weken 's nachts maar overdag gebruikte ik de bench nooit.

 

Wat je nog wel kan doen is 's nachts de bench naast je bed zetten.

Dat is voor je puppy veel veiliger, als hij piept kan je tegen hem praten of even aan je hand laten ruiken.

Als hij wat ouder is, kun je de bench weer verplaatsen naar zijn uiteindelijke slaapplaats.

 

Misschien heb je een afgesloten ruimte in huis waar je pup kan blijven als hij even alleen moet zijn overdag?

Waar hij weinig kwaad kan.

Je kan ook nog een puppyren gebruiken, dan heeft je pup wat meer de ruimte.

Wij hebben een bijkeuken waar de jonge hond verblijft als hij even alleen moet zijn.

De oude hond blijft gewoon in de woonkamer.

 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Het boekje before you get your puppy, blz 62 ev

free-downloads

honden page profiel veroniqueveronique

honden foto van veronique

Heb je eerst aan benchtraining gedaan? Of heb je je pupje er onmiddellijk ingezet en gedacht: 'we zien wel'. Dat laatste is natuurlijk makkelijk maar meestal helpt dit niet; ik zeg meestal want bij mijn eerste hond is dit gelukt. Ik heb nu weer een pupje van bijna 9 weken en stilaan begint het te lukken met de bench. De eerste dag dacht ik ook, ik steek hem er in en we zien wel....mis dus. Ik heb dus wel degelijk aan benchtraining moeten doen(je kan dit googelen hoor), eveneens weekje op de sofa gelogeerd. Je pup moet de bench als iets aangenaams zien, vooraleer hij niet meer zal blaffen. Gemiddeld duurt het dan 1 tot 2 weken vooraleer de pup gewend is aan de bench. Zoals ik al zei, hier begint het te lukken maar ik moet wel s nachts de bench nog afdekken met een dekentje; dan pas slaapt hij lekker door. Misschien eens proberen. Veel succes!

Volgende forumvraag: Ik baal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^