dierenkliniek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Patty (Gast)

Wat verwachten we van een dierenkliniek??? Moet er altijd iemand klaar staan voor het geval we dringend een dokter nodig hebben? Heb zelf een hondje dat gisteren morgen wakker is geworden met verlamming aan achterste poten en pijn bij aanraking algemeen. Aangezien ik als trimster wel ervaring heb met honden en katten dacht ik dadelijk aan een hernia of erger. Wist dat mijn kleine spruit van net twee  kilo enkele dagen ervoor van ong  1 meter hoogte gesprongen was , dus vreesde ervoor. Dan  bel je dadelijk naar een dieren kliniek, aangezien je vaste dierenarts nog met vakantie is, je moet wachten tot 9u30 dan is er pas iemand, dan krijg je doodleuk te horen dat je om 16 u30 kan komen want vroeger is er geen plaats!!!!! Daar heb ik toch echt wel vragen bij!!!! DIERENKLINIEK...... is dat niet om snel te handelen indien nodig! Dit is de 2 de maal dat ik in deze kliniek met een kluitje in het riet naar huis word gestuurd!!! Waar blijft ons vertrouwen in klinieken.....................ik heb het in ieder geval niet meer!

honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy

honden foto van gerrie en droopy

Ons hondje heeft sinds zaterdag twee hernia's.in de rug.gisteren konden wij gelijk bij de lindehoeve in Lienden terecht.de rest lukte ook niet vanwege vakantie.ze hebben een ct scan gemaakt.zodoende weten we dat hij er twee heeft.hij heeft ook een catheter want hij kon niet meer plassen.ze werken meestal op door verwijzing van de dierenarts.maar ik zou zeggen.probeer Lienden is.je kan het zoeken op internet.droop kan al weer staan op de pootjes.wankel oke.maar hij staat weer.er staat 6 weken verplichte rust voor.hok of bench rust.alleen eruit om te plassen en poepen.en dan hup zijn mandje weer in.heel veel sterkte .ik weet hoe naar het is als je je beessie zo ziet.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker

honden foto van Habbelbabbel

Echt, bel veder! Het kan ook anders!

ik belde laatst voor iets vrij simpels, wilde wel graag snel komen.

we keken naar de reistijd en aansluitend kon ik komen. Ik moest nog racen ook!

 

bel gewoon verder naar een kliniek waar het wel kan! Dit wil je toch niet!

 

heel veel sterkte met je voervoetertje!

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

In dit geval zeg ik ook verder bellen.

De kliniek waar ik altijd naar toe ga is een groepspraktijk
met meerdere vestigingen. Ze hebben altijd goed geregeld dat er iemand dienst heeft. Ook in het weekend. Ik bel dan het normale afspraken nummer en krijg na bandje dat de praktijk gesloten is maar voor spoed gevallen blijft u aan de lijn automatisch de dienstdoende DA.

Ik heb het laatst gebeld op een zondagavond omdat ik erg geschrokken was en het niet vertrouwde. Had stok weggegooid en ze had bloed en piepte en had overgeef neigingen. Toen heb ik ook gebeld voor overleg of ik beter kon komen of dat het kon wachten. Was echt perfect.Gelukkig viel het allemaal mee en bleek ik het meest geschrokken

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Hoe is het nu met je hondje?

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Ja hoe is het nu? Hoop dat het meevalt?

honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy

honden foto van gerrie en droopy

Heb je nog een dieren kliniek kunnen vinden.het is zo erg belangrijk als het beessie een hernia zou hebben dat hij echt rust.geen wandelingen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ja hoe is het met je hondje afgelopen ? 

 

Ik vind ook dat een dierenkliniek altijd een wachtdienst zou moeten hebben voor dringende gevallen op Weekends, feestdagen verlofperiodes etc. 

 

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ja hoe is het met je hondje afgelopen ? 

 

Ik vind ook dat een dierenkliniek altijd een wachtdienst zou moeten hebben voor dringende gevallen op Weekends, feestdagen verlofperiodes etc. 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Patty, erg voor jullie.

Ik heb heel andere ervaringen, Utrecht, een belletje en ik kan komen, dat is op de dag, savonds snachts en in het weekend ? er zijn altijd mensen daar waar je terecht kan, is het ernstig is er een dienstdoende arts aanwezig, heb je een chirurg nodig ? dan kan die direkt opgetrommeld worden.

faculteit diergeneeskunde Utrecht, hele goede ervaringen mee. voor jou vind ik het echt heel triest dat je met een kluitje in het riet wordt weggestuurd.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^