Welkom Jenna

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Ik heb de groene leem kuur in combinatie met de Xie Tang tabletten gegeven en dat had een zeer goed resultaat toendertijd bij Dixie. "

 

goed te lezen, de jeuk is ook echt goed merkbaar minder, hoe lang zijn jullie met de Xie Tang doorgegaan? Ik had maar 90 stuks gekocht en dat lijkt me nu toch wel te weinig.

honden page profiel Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie) 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Best wel een tijdje. Halverwege het tweede zakje van 120 tabletten ben ik gestopt. Haar jeuk is nooit meer terug gekomen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

super dat Dixie haar jeuk nooit meer teruggekomen is, het middel heeft volgens de ervaringsberichten toch een hoog slagingspercentage, ik hoop voor ons ook.

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

even weer een update

 

de groene leemkuur is afgelopen en de chinese kruiden zijn op, de Bach bloesem nog niet helemaal.

En het heeft geholpen, Jenna's huid is niet meer vettig, en bovendien jeukt en krabt ze niet meer. Ik hoop dat dat zo blijft in de pollentijd. Ik ben wel van plan de chinese kruiden snel weer te bestellen en er in februari of maart weer mee te beginnen.

 

Ze is nog steeds ondeugend en heel erg in voor alles. Het uitvallen daar zijn we nog mee bezig, maar af en toe lijkt het beter te gaan en is ze goed af te leiden.

Ik denk dat ze ogar polski in zich heeft, ze heeft enorm veel jachtinstinkt en we kunnen haar niet overal loslaten. Nu wordt ze nog gedoseerder losgelaten en als ik het even niet vertrouw gaat ze aan de lijn.

 

Ze is nog steeds extreem zachtaardig naar mensen toe, kan goed even alleen zijn en nog steeds moet alles goed opgeborgen worden en beschermd tegen haar constante zoektocht naar iets lekkers.

honden page profiel ErnyErny 3 doggies

honden foto van Erny

Super dat haar huid nu mooi rustig is en nu maar hopen dat ze inderdaad geen last van die pollen gaat krijgen.

Ze is dus met haar gedrag een lekker pittig typje wat nog wat dames gedrag moet leren 

Dat jachtinstinct is inderdaad lastig ( heb er hier ook 2) en ook om in te schatten wanneer ze los kunnen, want zo zijn ze aan het spelen en zo zijn ze weg .

 

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Oh, fijn zeg dat het goed gaat. En ook dat uitvallen zal best uiteindelijk verdwijnen. Waarschijnlijk onzekerheid/angst en een vertouwen combi. 

 

Jacht instinct vind ik 1 van de moeilijkste dingen om mee om te gaan. Denzel heeft het ook. Bij hem nu redelijk beheersbaar maar konijnen/hazen, jonge gansen en katten is er met geen mogelijkheid uit te krijgen. Altans.......niet op een manier waar wij mee kunnen leven dan.....

honden page profiel EsméeEsmée 3 doggies

honden foto van Esmée

Wow echt heel tof van je!

veel plezier en geluk met jenna 

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Fijn dat het zo goed gaat. Top dat die chinese kruiden en groene leem zo goed helpen!
Met dat uitvallen komt het vast ook wel goed, ze is nog maar net een paar maandjes bij jullie, ze moet vast ook nog wel erg wennen.

Ik kijk uit naar meer leuke foto's en updates :-)

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Adoptie husky uit Portugal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^