plat snuitje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HalloHallo

Hi iedereen

 

 

Even een vraagje.

klopt het dat er minder hersen werkjes zijn voor honden met platte snuiten?

 

 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Sommige hondenpuzzels zullen voor honden met korte snuiten wat moeilijker uit te voeren zijn... Maar ze hebben altijd hun poten nog!
Bovendien zijn die spullen die je in dierenwinkels koopt toch belachelijk duur. Je kunt zoveel leuks zelf bedenken met huis/tuin/keuken spulletjes waar je ook puzzels, denkspellen en hersenwerkjes voor je hond van kunt maken. Dat is ook allemaal aan te passen op wat de hond wel en niet kan.
Uiteraard zullen rassen die bekend staan om hun intelligentie eerder bepaalde puzzels door hebben dan de wat minder snuggere rassen. Maar dat heeft niks te maken met hun neusformaat natuurlijk. ;-)

honden page profiel HalloHallo

Oke dankjewel. 

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

honden page profiel HalloHallo

Een workshop lijkt me ontzettend leuk! Ik moet er wel bij zeggen dat mijn honje geen platte snuit heeft. Iemand uit kijn omgeving heeft 2 boxers. Ik liet haar wat hersen werkjes van mijn hondje zien , maar zij vertelde dat deze niet geschikt waren voor honden met platte snuiten. Ik googlde maar kon er niks over vinden , maar ik was wel heel benieuwd.

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Niet ieder ras vind dat soort dingen ook even leuk. Er zullen vast wel Boxers zijn die gek zijn op puzzels e.d. Maar lang niet allemaal. Daar kan het ook aan liggen dat sommige denkspellen niet alle honden liggen.

Volgende forumvraag: Foto's van een chihuahua gemaakt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^