Geen cavaliertje... :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Sorry hoor ts, maar geen enkele hond verdiend het om 2x naar buiten te mogen. Ochtend en avond... dan hoor je geen hond te hebben.

Daarnaast heeft je moeder gelijk. Als je nu al geen tijd hebt heb je dat in de toekomst zeker niet. 

Een hond is ook veel werk, zoals je moeder ook denkt. 

Geniet van je kat en neem later als je uit huis bent een hond.

honden page profiel --

honden foto van -

"
" Ik snap wel dat je moeder het niet wil. Een pup in huis nemen is ontzettend veel werk (zij kan het weten, ze heeft zelf een dochter, dat is de eerste tijd ook heel veel werk!). En, misschien ben jij anders hoor, meestal vinden kinderen het de eerste paar weken leuk, maar daarna komen de excuses om de hond niet uit te laten. En dan moet je moeder het alsnog opknappen. Ik heb zelf kindjes, maar ik zou ook niet een huisdier nemen alleen maar omdat zij dat willen. Want de ouders zitten er toch vaak mee opgescheept uiteindelijk.   Verder ben ik het wel eens met de anderen. Drie lange dagen alleen is zielig voor een hond. Er zullen vast honden zijn die het uiteindelijk best vinden, maar bij het merendeel is dat niet zo. Dan worden ze vervelend, gaan ze slopen, of blaffen, met alle gevolgen van dien, en dan komt er dus weer een hond uiteindelijk in het asiel te zitten of op marktplaats. Ik snap dat het je heel leuk lijkt hoor, maar ik denk dat je beter een tijdje kunt wachten. "
Blumke

 Een vriendin van mij heeft een lhasa apso en die kan tegen alleen zijn , ( zo geleerd ) en dat hondje is heel gelukkig! En zit soms ook lang in een bench  "

 Je denkt dus dat elke hond zo is als die lhasa apso? Dacht het niet! Ik snap niet dat er mensen zijn die gaan vergelijken. Niet iedereen is toch zoals jou? Waarom denk je dan wel dat honden net als die lhasa apso zijn.

Er zijn genoeg honden die zitten te schreeuwen omdat ze alleen zijn. Buren worden boos en dienen een klacht in. 

honden page profiel --

honden foto van -

Btw,

Je kan geen hond meer aanschaffen in deze vakantie. Najah alleen honden van de broodfok. Normaal moet je gewoon maanden wachten ;) dus haal dat "ik heb vakantie en kan dus dingen aanleren" uit je hoofd. Dit red je niet.

Als je een broodfokhond hebt zul je geen tijd hebben om dingen aan te leren... je bent alleen maar bezig hem in leven te houden, want de meesten zijn doodziek.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Jij lijkt mij een heel lieve meid , je wilt een mooie  levende knuffel hé. 

 

Denk asjeblieft goed na, met jouw mogelijkheden die je geeft gaat dat pupke doodongelukkig zijn. Zolang in een bench, dat wil je toch diep in je hart ook niet ? 

 

Wacht nog een paar jaar en zoek een goede vriendin om wat leuks mee te doen. Heb je die niet ? kom hier lezen over de goede rassen , en de goede manieren om een hondje op te voeden.

Dan wordt je later een superbaasje. 

Nu denk je alleen maar aan de leuke kanten voor jou, en niet aan je kleintje.

Anoniem (Gast)

" Jij lijkt mij een heel lieve meid , je wilt een mooie  levende knuffel hé. 
 
Denk asjeblieft goed na, met jouw mogelijkheden die je geeft gaat dat pupke doodongelukkig zijn. Zolang in een bench, dat wil je toch diep in je hart ook niet ? 
 
Wacht nog een paar jaar en zoek een goede vriendin om wat leuks mee te doen. Heb je die niet ? kom hier lezen over de goede rassen , en de goede manieren om een hondje op te voeden.
Dan wordt je later een superbaasje. 
Nu denk je alleen maar aan de leuke kanten voor jou, en niet aan je kleintje. "

 Bedankt voor de goede raad! Ik ga er nog is heeeel goed over na denken

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Misschien kun je in je buurt rondkijken, kun je helpen in een asiel, of buurtgenoten met honden helpen hun honden uit te laten. Zo leer jij verschillende rassen kennen, leer je ook welk ras bij jou zou passen en hoe je met honden om moet gaan. Wat honden nodig hebben en hoe jij het ze kan geven, zoals genoeg beweging, uitdaging maar juist ook rust. En je helpt honden een fijne tijd hebben! Dat maakt het wachten minder zwaar.

 

enne, als je ouders zien dat je gedurende een lange tijd serieus bezig bent met honden, in een asiel of als oppas of uitlaat in de buurt, dan krijgen ze vast ook een heel positieve indruk van hoe goed jij voor jullie eigen hond zou zorgen. Misschien dat ze dan eerder kiezen voor een hond voor jullie gezin. Dat werkt een stuk beter dan steeds vragen of zeuren! Ouders zien altijd graag dat hun kinderen verantwoordelijk genoeg zijn voor wat ze willen.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Je ziet het mooier dan het in werkelijkheid is ;-)

Ik zou je voor nu ook geen hond aanraden. Wellicht in de toekomst wel.

Een hond kost idd veel tijd en energie. Een hond kan 10 tot 18 jaar oud worden. Waar ben jij over 18 jaar?
En dan de kosten..

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Misschien kun je in het asiel in de buurt helpen?
Dat lijkt me voor voorlopig een beter idee.
Of prik een briefje op het bord bij de supermarkt.
Misschien kun je aardig oud persoon helpen door af en toe het hondje uit te laten. Of van werkende mensen op de dag dat je vrij bent. Dan doe je alvast ervaring op en laat je je verantwoordelijkheid zien.

Anoniem (Gast)

" Misschien kun je in het asiel in de buurt helpen?
Dat lijkt me voor voorlopig een beter idee.
Of prik een briefje op het bord bij de supermarkt.
Misschien kun je aardig oud persoon helpen door af en toe het hondje uit te laten. Of van werkende mensen op de dag dat je vrij bent. Dan doe je alvast ervaring op en laat je je verantwoordelijkheid zien. "

 Hallo bedankt ! Maar kheb nog is heeeeel goed nagedacht , en door al jullie reacties ben ik tot het besluit gekomen dat een hondje hier helemaal niet gelukkig zou zijn! Dus ga ik er geen nemen , en zorg ik dat het hondje dat ik graag wou nog een mooie toekomst krijgt , en een gelukkige! Maar ik blijf houden van Cavaliertjes , maar een ongelukkig cavaliertje daar word ik ook ongelukkig van dus neem ik er geen. Bedankt voor alle reacties! Groetjes , Loena!

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Super meid! Het cavaliertje zal je dankbaar zijn !

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Oeps 2x

Anoniem (Gast)

" Super meid! Het cavaliertje zal je dankbaar zijn ! "

  

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Fijn om te horen dat je een verstandige beslissing hebt gemaakt. 

honden page profiel Dog doggy dogDog doggy dog

honden foto van Dog doggy dog

Hele leuke lieve hondjes maar gezond is dit ras allang niet meer.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^