Deze kende ik nog niet Het is mijn KARMA!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Samen met Ozzie even heerlijk aan het wandelen aan een landweggetje waar zo nu en dan een razende auto ons met spoed passeerd. Dorpsgenoten met een redelijk dominante hond (zal mijn hond niet enorm bijten maar wel flink laten zien wie de baas is) fietsen mij van achter tegemoed. Ozzie kijkt achterom en blaft wat, maar moet ik af en toe even aangeven met mij mee te blijven lopen. De grote reu die er aan komt wandelen is vast naast de fiets. Om een close contact te voorkomen loop ik met Ozzie aan de andere kant van de weg aan de berm kant. De mevrouw kent mij en ik haar en haar hond ook.

 

Ze fietst naar me toe terwijl haar mede fietsgenoot haar probeert terug te roepen met de mededeling dat ik mijn hond veel vaker los moet doen. 

 

Ik gaf haar aan dat ik mijn eigen hond goed ken en dat hij gewoon vast blijft omdat hij anders wegloopt.

En toen kwam ie......Volgens haar was mijn KARMA dan niet goed. Ik moest inwendig enorm lachen en uitwendig was dit ook iets duidelijk. Mijn karma of die van mijn hond...Nou die van mij, bevestigde ze. Ze vertelde me dat veel mensen in het roddeldorp ook vinden dat ik mijn hond veel meer los moet doen..(net zo iets als toen ze in het dorp zijden dat ik mijn puppie van 12 weken van hun niet op mocht tillen).Ik gaf haar aan dat deze mensen mijn hond niet zo goed kennen als ik. nee nu zou mijn hond mij verdedigen omdat ik hem aangeeft dat ik niet wil dat hij naar die andere hond gaat volgens deze mevrouw??? en ze fietste gelukkig weer weg. Rust en daarna een heerlijke wandeling in de avondschemer zonder gezeur van andere bemoeierige dorpsgenoten.

 

pfffff mijn hond los laten bij die van haar zeker, langs een weg waar ze minstens 60 em maximaal soms 100 ofzo rijden. Ben je mal.

 

Moest even van me afschrijven...Best even intensief iemand tegen te komen die me verteld dat mijn karma zo slecht is omdat mijn hond wegloopt als ik hem los doe. Een flink spiritueel niveau moet ik zeggen.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ik vind dat ze zich veel te veel bemoeien met jou en je hond.

Ook dat ze roddelen in het dorp dat je hond vaker los moet, dat gaat toch niemand wat aan?

En ik kan ook niks met dat zweverige gedoe zoals dat Karma

 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Ik vind dat ze zich veel te veel bemoeien met jou en je hond.
Ook dat ze roddelen in het dorp dat je hond vaker los moet, dat gaat toch niemand wat aan?
En ik kan ook niks met dat zweverige gedoe zoals dat Karma
  "

 Klopt ik vind dit echt vervelend. Ja dat ze het woord Karma erbij haalt, getuigt niet echt van verstand van hondengedrag dacht ik toen.

 

Een paar mensen waarmee ik wandel(de) balen er ook van dat ik Ozzie in het park niet meer los doe.

 

Heel af en toe doe ik hem even los, want ik ben dit aan het opbouwen. Dus liet ik Ozzie los toen twee goede bekende honden in de buurd waren. Begon één van die vrouwen al direct naar mij te roepen dat ze bang was dat mijn hond op het kerkhof rond zou lopen...met alle gevolgen van dien...zo'n graver is het niet. Hun honden waren met Ozzie weg. Gelukkig kwam Ozzie direct na 1 keer roepen want dat ben ik hem aan het leren. Zij geeft meerdere malen aan dat ik mijn hond meer zou moeten straffen, omdat ze dacht dat hij los was omdat hij me misschien van mijn fiets afgetrokken zou hebben haha. Zo raar.

 

De hond van die ene mevrouw waarover ik schrijf kan heel snel omslaan waardoor ik die hond voor mijn gevoel niet kan vertrouwen.

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

hahaha wat een raar mens je karma xD Ik zou helemaal stuk gaan, lekker laten kletsen hoor :p Mensen weten het toch altijd beter! "Oh nee hoor je hond wil gwn spelen ik zeg nee dat wil ze duidelijk niet zegt die man nee let maar op. Ik zeg nee ze is bang. En toen gaf ze een snauw Ik zei het toch ik ken mijn hond toch echt beter dan uw grrr ". Sommige mensen zijn zo verschrikkelijke bemoeiallen maar we blijven lachen

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" hahaha wat een raar mens je karma xD Ik zou helemaal stuk gaan, lekker laten kletsen hoor :p Mensen weten het toch altijd beter! "Oh nee hoor je hond wil gwn spelen ik zeg nee dat wil ze duidelijk niet zegt die man nee let maar op. Ik zeg nee ze is bang. En toen gaf ze een snauw Ik zei het toch ik ken mijn hond toch echt beter dan uw grrr ". Sommige mensen zijn zo verschrikkelijke bemoeiallen maar we blijven lachen "

 Ja ik doe ook enorm mijn best om de humor ervan in te blijven zien...

 

Ja dat was ook mijn indruk dat hij gewoon wilde spelen idd!

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Gelukkig dat je erom kan lachen maar wat een bemoeizieke vrouw zeg..... Niet normaal. 

Overigens is het grote onzin wat ze uitkraamt waar ze de betekenis niet eens van snapt. 

Vraag haar om gewoon op haar eigen hond te letten en niet op die van een ander want dat doe je zelf wel (op je eigen). 

Als je er niets van zegt gaan ze door. Echt niet fijn voor je

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Ik moest ook lachen :-) Ook wij wonen in een roddel dorp, maar dit is wel heel apart, joh, jou karma, leuke naam voor een hond :-) Mijn Karma (Diesel) loopt op het ogenblik ook aangelijnd, het stikt van de muizen, laat ik haar los, dan komen wij geen meter vooruit.

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Haha Diesel & Bumper.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Ik moest ook lachen :-) Ook wij wonen in een roddel dorp, maar dit is wel heel apart, joh, jou karma, leuke naam voor een hond :-) Mijn Karma (Diesel) loopt op het ogenblik ook aangelijnd, het stikt van de muizen, laat ik haar los, dan komen wij geen meter vooruit. "

 hahahaha!!! Mijn volgende hond gaat ook Karma heten wat een top idee!!! hahaha!!!

Ja ze bleef maar bij me in de buurt zo vreemd...Dit heb ik echt nog niet eerder zo meegemaakt en spande wat mij betreft de kroon!

 

Dan hebben die muizen niet zo'n goed karma..haha

 

ozzie en karma mmmm leuk!!!

Ben benieuwt hoe Karma er dan uit komt te zien:-)

 

 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Ik moet hier echt zo om lachen... Je karme, nou ja. Heb al veel rare dingen horen zeggen (kreeg ooit het advies om mijn honden gewoon wat vaker los te laten lopen, dan zouden ze er vanzelf aan wennen. ... Uhm, mijn honden hebben geen moeite met loslopen hoor, de hertjes in de regio wel... ;-) ) maar dit spant echt de kroon...

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Ik moet hier echt zo om lachen... Je karme, nou ja. Heb al veel rare dingen horen zeggen (kreeg ooit het advies om mijn honden gewoon wat vaker los te laten lopen, dan zouden ze er vanzelf aan wennen. ... Uhm, mijn honden hebben geen moeite met loslopen hoor, de hertjes in de regio wel... ;-) ) maar dit spant echt de kroon... "

 hahahahahaha! Komt wat op hetzelfde neer erg grappig. Hier hetzelfde idd. Ozzie gaat er ook vandoor...alles wat beweegt is leuk volgens Karma Ozzie hahaha.

 

 

honden page profiel Sabine, baasje van Kimi en KansoeSabine, baasje van Kimi en Kansoe 3 doggies

honden foto van Sabine, baasje van Kimi en Kansoe

Roddeldorpen, ken ik alles van.

- Wij gaan dik in de problemen komen omdat we drie honden hebben

- Onze honden zijn agressief en vallen mensen aan

- Ze worden mishandeld

- We zijn gek en wereldvreemd omdat we per se drie honden moeten hebben

- Niemand durft hier nog binnen omdat....

In het begin hebben we ons rotgeërgerd, nu hebben we zoiets van: laat ze maar lullen, wij weten beter.

Groetjes van ons mishandeld en gevaarlijk trio.

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Hihi, duidelijk gevalletje van de klok wel horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.

Misschien moet je je chakra's eens een beetje oppoetsen en wakker schudden, krijg je vást een beter karma van en kan je hond zómaar los lopen, gaat lief om met mens en dier en tralalalalaaah.

Moet je de volgende keer eens vragen hoe háár karma is hihi.

En Sabine, nogal logisch, want je hebt wel heule enge heddurs hé.

Je kunt zó zien dat ze geen goed karma hebben, LOLLLLL

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

hahaha ja sommige mensen hebben zeker niets beters te doen dan roddelen??

 

Hahaha, Ja Petra ik zal mijn chacra's even oppoetsen...misschien even een duik in ons heilige kanaal hier verderop en ben ik weer helemaal gezuivert hahahaha! Ik ga gewoon een bedevaartsoort maken van mijn dorp en verderop met een kassa klaar staan om de mensen te ontvangen samen met karma Ozzie haha.

 

Sabine, die roddels kunnen behoorlijk destructief zijn hoor...zo negatief ook! Ik wou dat mensen hier zo over Ozzie spraken, durfden ze hier ook niet meer bij mijn huis in de buurt te komen! Lekker rustig zeg! Goed gedaan, zo werken de roddels juist voor jullie! 

 

In een ander klein dorpje verderop stond ik te kletsen en te roddelen met een aardige winkel verkoper die Ozzie en mij wel kent en ik hem natuurlijk ook. Ik vertelde hem de situatie van gisteravond en ik kon bijna in zijn maag kijken omdat hij zo moest lachen. Na afloop van ons leuke gesprekje gaf hij me wel even mee dat ik wat beter om mijn Karma moest denken.....natuurlijk voorkom je na enige zuivering dat je bepaalde mensen karmische knoopachtige kruispunten zeg maar tegenkomt dat moet het zijn! Dus bijna ook hetzelfde advies als Sabine. Dit keer kreeg ik wel een complimentje dat ik Ozzie wel goed de baas ben en dat ik het goed gedaan heb! Dit geeft de burger weer moed, en heb ook het gevoel dat het kamisch ontknopen mij weer positief en vredelievent in het leven doet staan.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Roddeldorpen, ken ik alles van.
- Wij gaan dik in de problemen komen omdat we drie honden hebben
- Onze honden zijn agressief en vallen mensen aan
- Ze worden mishandeld
- We zijn gek en wereldvreemd omdat we per se drie honden moeten hebben
- Niemand durft hier nog binnen omdat....
In het begin hebben we ons rotgeërgerd, nu hebben we zoiets van: laat ze maar lullen, wij weten beter.
Groetjes van ons mishandeld en gevaarlijk trio. "

 Kan ook nog wel zo zijn dat ze graag bij jullie op de koffie willen komen maar dat ze doodsbang zijn....vaak kun je hun roddels omdraaien omdat het veel over hun zelf zegt.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Als het wel of niet los kunnen lopen aan mijn karma zou liggen, dan is dat bij mij inktzwart. Maar wel plotseling geworden, want Chico kon tot het eind van zijn leven los, en 6 weken later kreeg ik Dobby en die kon niet los.

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

" hahaha ja sommige mensen hebben zeker niets beters te doen dan roddelen??
 
Hahaha, Ja Petra ik zal mijn chacra's even oppoetsen...misschien even een duik in ons heilige kanaal hier verderop en ben ik weer helemaal gezuivert hahahaha! Ik ga gewoon een bedevaartsoort maken van mijn dorp en verderop met een kassa klaar staan om de mensen te ontvangen samen met karma Ozzie haha.
 
Sabine, die roddels kunnen behoorlijk destructief zijn hoor...zo negatief ook! Ik wou dat mensen hier zo over Ozzie spraken, durfden ze hier ook niet meer bij mijn huis in de buurt te komen! Lekker rustig zeg! Goed gedaan, zo werken de roddels juist voor jullie! 
 
In een ander klein dorpje verderop stond ik te kletsen en te roddelen met een aardige winkel verkoper die Ozzie en mij wel kent en ik hem natuurlijk ook. Ik vertelde hem de situatie van gisteravond en ik kon bijna in zijn maag kijken omdat hij zo moest lachen. Na afloop van ons leuke gesprekje gaf hij me wel even mee dat ik wat beter om mijn Karma moest denken.....natuurlijk voorkom je na enige zuivering dat je bepaalde mensen karmische knoopachtige kruispunten zeg maar tegenkomt dat moet het zijn! Dus bijna ook hetzelfde advies als Sabine. Dit keer kreeg ik wel een complimentje dat ik Ozzie wel goed de baas ben en dat ik het goed gedaan heb! Dit geeft de burger weer moed, en heb ook het gevoel dat het kamisch ontknopen mij weer positief en vredelievent in het leven doet staan. "

 Hartstikke goed meid, ik zie in mijn kristallen bol dat je weer helemaal in de zenmodus komt , laat je karma maar stromen, het gaat helemaal goedkomen zie ik

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Bedankt voor jullie relativerende bemoediging. Ik ga weer vol goede moed aan een wandelingetje met Ozzie beginnen met een opgeschoont Karma. 

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

De universele Energie adviseerd je....om gewoon lekker jezelf te blijven.

Een hond kent Karma niet, maar wel zijn eigen NEUS!!!

 

Honden hebben hun eigen persoonlijkheid.
En een mens die zijn eigen hond goed kent en rekening houd met de persoonlijkheid van zijn eigen hond is goud waard.

 

En ja, de ene hond is de andere niet.

 

Ik denk zelf dat Karma deze vrouw zelf aan het inhalen is...

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" De universele Energie adviseerd je....om gewoon lekker jezelf te blijven.
Een hond kent Karma niet, maar wel zijn eigen NEUS!!!
 
Honden hebben hun eigen persoonlijkheid.En een mens die zijn eigen hond goed kent en rekening houd met de persoonlijkheid van zijn eigen hond is goud waard.
 
En ja, de ene hond is de andere niet.
 
Ik denk zelf dat Karma deze vrouw zelf aan het inhalen is... "

 Leuk verwoord! hahaha!

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Je karma is verkeerd?! Op zich is dat al knap, want karma heb je niet, en kun je ook niet kweken, of zo. Het is geen eigenschap, maar de wet van oorzaak en gevolg. Zoals, wie goed doet, goed ontmoet. 

Karma is dus, als jij je hond loslaat op een drukke weg, wordt hij aangereden. Wet van oorzaak en gevolg. Mevrouw wil interessant doen, en intelligent overkomen, maar haar theorie is bij deze ontkracht.

lekker laten lullen, dus. 

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Je karma is verkeerd?! Op zich is dat al knap, want karma heb je niet, en kun je ook niet kweken, of zo. Het is geen eigenschap, maar de wet van oorzaak en gevolg. Zoals, wie goed doet, goed ontmoet. 
Karma is dus, als jij je hond loslaat op een drukke weg, wordt hij aangereden. Wet van oorzaak en gevolg. Mevrouw wil interessant doen, en intelligent overkomen, maar haar theorie is bij deze ontkracht.
lekker laten lullen, dus.  "

 Ja ook mee eens! Moet er niet aan denken zeg! Mijn lieve hond onder een auto. Ik denk dat ik dat niet zou trekken! Ik heb allang door dat mensen over mijn grenzen willen gaan zodat hun hond leuk en vrij met Ozzie kan spelen. Want Ozzie speelt heel lief met hun honden, waardoor zij niet meer zoveel hoeven te wandelen met hun hond, omdat ze daarna moe zijn. Wat de gevolgen ook zijn dat interesseert ze niet, als ze zelf maar lol hebben en niet teveel hoeven te wandelen. Degenen die roddelen ken ik ook wel, maar dat zijn ook de mensen die het vervelend vind dat mijn hond even niet meer zo vrij met hun honden speelt als eerder. Ozzie heeft een keer gemankt omdat hij nek- en rugpijn had. Dan nog interesseert het hun niet dat het beestje pijn heeft. Als ik het uitleg lijken ze dit wel niet te snappen dat hij gewoon niet meer met grotere honden speelt en i.v. gewoon rustig aan doet. Maar ik ben degene die de grens aan moet geven bij mensen die alleen aan zichzelf denken. Alleen maak ik daar geen vrienden mee denk ik en dan maar niet, maar mijn hond is voor mij het belangrijkste, want ik ken mijn hond goed.

 

Ozzie mankt nu niet meer, maar toch merkte ik de druk, wat ik ook uitlegde dat ze willen dat ik hem los doe....weer onbegrip...waarna ze met elkaar gaan lopen roddelen.

 

Als deze mensen daar problemen mee hebben hoeven ze nog niet te gaan roddelen. Ook geeft een van deze personen aan dat ik mijn hond zou moeten straffen, waarin ze naar mij toe heel vasthoudend is.  Maar dat doet zij met haar hond en hoeft ze mij ook niet op te dringen. Zij heeft bij een hondenschool gezeten waar het straffen van honden prioriteit had. 

 

Wanneer ze niet hun eigen mening en opvoedingskunsten kunnen opdringen gaan een aantal op deze tour.

 

pffff ik heb geen kinderen ofzo, maar ik denk dat wanneer ik ze hier wel zou hebben dat ik hier enorm voor zou moeten vechten om hem of haar te begeleiden op mijn manier. Dan heb ik het nu alleen nog maar over een hond!

 

Ja interessant doen idd, ze probeerde een opening te vinden voor een gesprek denk ik, maar ik kreeg lachstuipen van haar karmatische opmerking. Daarna kon ze geen land meer met mij bezijlen en is ze omgekeert met haar fietsje...had ze niet verwacht.

 

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^