gratis honden....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ik kijk geregeld op internet verschillende advertentie's sites....zo als markplaats.
2dehands.be kijk ik vaak op en dan naar gratis aangeboden!
kan altijd wat leuks tussen zitten en zo kan je mensen helpen die minder hebben!
afgelopen weken kom ik heel vaak gratis honden die aangeboden worden.gratis af te halen!
reden staat er niet altijd bij....(pups worden ook aangeboden,maar die zijn van iemand die je op wil lichten...door te zeggen pups zijn gratis...je moet alleen de vlucht betalen. over de ze persoon heb ik niet over...)
heb puur over mensen die hun volwassen of bijna volwassen honden gratis aan bieden!
Valt me op dat men zo snel van hun hond af wil en ze daarom gratis aanbieden...
toch wel schrikken hoe veel honden er afgelopen weken aangeboden zijn (geweest)

moest dit even kwijt...zit me toch behoorlijk dwars!


groetjes Louise Jill en Luna

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis honden...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel alfred,.alfred,.

honden foto van alfred,.

ja klopt louise,

hionden die vanuit het buitenland gratis of voor heel weinig worden aan geboden zijn oplichters ,ze noemenhet ook wel de 912nigeriaanseoplichters code

was een keer op tv in tros-opgelicht
zat een vrouw die ook een pup had zien staan ,deze werd aangeboden omdat de mensen zogenaamd geimigreerd waren , de pup kon gratis kunnen worden bezorgd maar men moets dan wel het ticket betalen , dus dat had deze vrouww gedaan later werd er ook gemaild dat er nog een soort verzekering betaald moest worden anders mocht de hond niet naar nl komen alles bij elkaar heeft de vrouw zo ff 900 euro overgemaakt voor een zo genaamd gratis hondje wat nooit is gekomen ..
snap niet dat men geld vooruit betaald op dit soort praktijken ,,

zelf heb ik ook eens franse bulls zien staan op internet voor heel weinig en uit het buitenland ,dacht meteen dit kan geen zuiver koffie zijn, heb toen voor de fun gemail wat ze voor 1 pup moesten hebben ..kreeg snel antwoord ,voor 300 euro kon ik hem krijgen incl stamboom maar moest wel vooruit betalen anders kon men de vkucht niet bekostigen ,, heb me zelf toen voor gedaan als goede fokker en wilde ze allemaal wel , nou dat kon ook voor 600 euro kreeg ik 3 franse bulls met stamboom maar wel ff vooruit betalen ,, wilde ze voor minder hebben op t laatst kon ik ze krihgen voor 550 .
heb toen maar bekend dat ik geen eens fokker was en geen zopgenaamde pups hoefde die ze niet eens hadden, eh gevraagd of ik gek was om zo ff geld over te boeken voor honden die ik niet had gezien , en gevraagd wat voor gevoel t gaf om voor de gek gehouden te worden

ow ja had ook gezegd dat ik wel was bereid om over te komen om eerst de honden te zien ,,
dat kon niet want hij woonde heel ver van de luchthaven in een gevaarlijk gebied waar iedere dag werd gevochten ,,
de lousers aha O-)

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

veel mensen raken hun werk en huis kwijt in deze tijd,en hebben zelfs geen geld meer om hun kinderen fatsoenlijk eten te geven.dat ze hun hond gratis aanbieden,vind ik alleen maar goed,omdat je voor een herplaatser geen geld hoort te vragen.maar ja,het is makkelijk oordelen van achter je pc als je de situatie niet kent.

honden foto van Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin

truffels {poesicats} krijg je ook gratis.

woonde hier nog maar net een paar dagen, de hond van de buren kon ik krijgen en zijn twee katten. hahaha ze hadden bamse nog niet gezien.
deze buur wilde er van af. en ik vond het een lieve hond, en zeg nou niet dat dat niet mogelijk is. ja die willen van hun hond af en hun katten, deze mensen heb je.

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ik oordeel niet!
vind alleen erg dat er zoveel honden gratis worden aan geboden...sommige reden verhuizing of baby op komst...wegens werk of zo...sommigen geven geen reden aan!

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

er zijn zo veel mensen die amper geld hebben laat staan om hond te verzorgen...wel gratis aan bieden...mooi...hond kost ook geld in voeding! dus bij nieuwe mensen ook maar weg..want hond was wel gratis,maar ze waren vergeten dat een hond ook eten moet! en uit gelaten moet worden! dus hond weer gratis aan geboden..want men is werk kwijt..geen geld voor eten en drinken!?

honden page profiel EvaEva

honden foto van Eva

Ik kijk inderdaad ook regelmatig en het valt ook mij op dat er zoveel honden wegmoeten, en denk dan steeds bij mezelf: zo'n hondje zit daar dan ook niet goed, misschien kunnen wij hem/haar een beter huisje bieden. Maar (gelukkig) ik heb me nog steeds in kunnen houden, hoe triest ook voor de hondjes. Helaas wonen wij net iets te klein voor 2 hondjes, en vind ik 1 hond ook wel handig met uit eten gaan enzo...

Maar wat gebeurt er als deze weg-gevertjes niet snel genoeg een nieuw baasje vinden???

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Hoi Dit vind ik pas ook erg weet niet of ik een link van mp neerzetten mag maar anders word het maar verwijderd :-D hoezo mensen willen verdienen aan pupjes?

http://link.marktplaats.nl/298154171
nou ik hoop dat mensen die een pup willen hun niet rijk gaan maken :'(

Groetjes Natasja

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

p.s die verdienen dan €3600,00 aan hun puppy's :'( :'( :'( heb je dan echt zoveel Da kosten voor 6 pups en zoveel eten nodig en ook zoveel ontvlo en ontwormingsspul nodig dat je er zoveel voor vragen moet? :'(

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Het frustrerende daarvan Natasja is dat die mensen niet eens weten wat ze neer zetten die kijken bij andere advertenties en dan denken ze o dat hebben zij neergezet doen wij het ook. pfff

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

sorry zie net dat ze ook hun e-pony wegdoen en ook een koe met trouwkoets O-)

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Inderdaad Lisa ik vind het gewoon echt erg :'(
Maarja ach niet iedereen is hetzelfde he?
En niet iedereen zit op een forum om beter te weten :'( eigenlijk zou het verplicht moeten zijn heb je een hond? moet je op een forum ervoor actief zijn hahahahaha zie het al voor me lol :-D

honden page profiel ;.;.;.;.;;.;.;.;.;

honden foto van ;.;.;.;.;

In deze tijd is het natuurlijk gevaarlijk om een hond gratis aan te bieden, overal liggen broodfokkers op de loer.

Maar wat ik niet goed begrijp is dat als mensen 5jaar geleden een volwassen hond aanboden voor een bepaald bedrag dan deden ze het meteen voor het geld.

Als nu iemand zijn hond gratis wegdoet zouden ze hun hond niet graag zien.

Ik zou sneller iemand vertrouwen die zijn hond gratis wil herplaatsen en zoekt voor een goed baasje dan iemand die 250euro vraagt voor de hond en die hond gewoon meegeeft aan de eerste de beste die 250euro op tafel legt.

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Daar zit wat in Kelly.
Maar toen ik op zoek was naar een maatje kwam ik Django tegen voor €200,00 en we mochten hem eerst 2 weken op proef van die persoon om te kijken past hij bij ons is er iets waardoor we denken van het klikt niet etc en bij gratis was ik bang dat het beestje wat mankeerde of niet zindelijk te krijgen was je kent het misschien wel.
Daarom namen wij toch een hond waar we voor betalen moesten.
Immers kost eten drinken en speeltjes en de da en dat soort dingen toch ook geld.

honden page profiel NikkiNikki

honden foto van Nikki

ik heb beide honden gratis overgenomen en het argument van die mensen was: we willen dat de hond goed terecht komt dat ik veel belangrijker dan het geld. Ik moet zeggen dat ik het hier wel mee eens bent. tuurlijk ik kwam misschien wel vertrouwd over wilde een kennismakingsgesprek, heb veel gemaild en gebeld en wilde de garantie dat als het hier niet ging ik de hond naar hen terug kon brengen. maargoed ik zet eerder vraagtekens bij grote bedragen voor herplaatsers. Wees blij dat je een goed huis kunt vinden denk ik dan. \
met pups vind ik het overigens wel iets anders, maar sommige bedragen kloppen hierbij ook gewoon niet. Gratis pups wegdoen dat vind ik ook niet kunnen tenzij er specials omstandigheden zijn.

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

Aan de ene kant vind ik het raar dat honden gratis worden aangeboden, aan de andere kant
voor Sterre hebben we flink betaald.. en ze bleek niet de hond te zijn zoals ze haar omschreven, uiteindelijk nog zo'n 600 euro extra kwijt voor de dierenarts.. en dan zeg ik.. had haar dan gratis mee gegeven!

honden page profiel alfred,.alfred,.

honden foto van alfred,.

@ natasja .

voor een kruizing mag je dat geld niet eens vragen lijkt mij, ze zullen mischien denken mischien vinden wel wat gekken die het er voor uit willen geven ,
bedoel voor een kruizing dit bedrag dan he O-) .

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Hoi Alfred,
Nee ik vind het ook gewoon ziek maar ze zullen wel geld nodig hebben want hun koe met trouwkoets moet ook weg en hun pony ook dus ja :'(
maar dan nog tis een kruizing geen stamboom en dan even 600 euro per pup? schandalig.
maarja ach je hebt sommige mensen die denken van wij willen dat ervoor wij krijgen dat ervoor.
ik zou het zelf persoonlijk nooit doen maarja wie ben ik ;-)

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

Ik heb om die reden een 'spaarpotje'voor Daan, al een behoorlijk bedrag, en pas bij de E1000,- stop ik met aanvullen, mister mister is duur, maar gaat nooooooooit meer bij mij weg!!!!!!!

Soms, niet altijd, is het wel erg jammer dat je geen verplichte test moet ondergaan voordat je een hond mag houden/nemen... O-) O-) O-)

honden page profiel alfred,.alfred,.

honden foto van alfred,.

aha ja zag de koets met de koe ook wel moest wel lachen toen ik t las dacht was dat dan,, iets voor prinsjesdag aha, maja ;-)

honden page profiel stefanstefan

honden foto van stefan

hallo allemaal ,
ik heb mijn lieverd ook gratis van marktplaats opgehaald !!! Bobby (zoals wij hem nu noemen, hij heette eigenlijk buckut)woonde bij zijn vorige baasjes op een binnenvaartschip , en bleek zeeziek te zijn !!! we waren al helemaal verliefd van het plaatje op marktplaats , en waren bang dat we al te laat waren met bellen , maar dat ging dus goed .
bobby bleek een pup van 13 weken , die compleet was ingeent (laatste entingen waren van 2 weken daarvoor ) en hij was ook al gechipt .wij zijn diezelfde middag afgereisd naar enschede om bobby op te halen , samen met zijn mand en zijn zak voer .
Ik kan niet anders zeggen dat het tot nu toe een schat van een hond is , die inmiddels goed zindelijk is , nog !!! niets kapot gemaakt heeft en graag dingen leert, en ook nog eens goed over weg kan met misty , onze labrador van 6 jaar
Ik denk dat we een lot uit de loterij te pakken hebben en dat het verhaal achter bobby gewoon goudeerlijk is .
Ik weet idd dat dit ook anders had kunnen wezen en zie dan ook dat een hoop mensen de grootste smoezen hebben om van hun hond af te komen , een pup van 12of 13 weken : ivm werk ???? hoezo , dat wist je toch ook toen je de pup kocht / kreeg ?? . en ook in vakantietijd worden opeens een hoop mensen allergisch voor dieren of claimen ze dat hun kinderen plots allergisch zijn (heb je daar geen pilletjes tegen dan ??)
en dan heb je nog de categorie mensen die hun pup met een smoes wegdoen omdat ie niet zindelijk word (of iig niet snel genoeg naar hun zin ) Stuur je je kind ook je huis uit omdat ie niet zindelijk was toen ie een jaar oud was ???
maar goed , ik kan me overal wel kwaad om maken , heeft geen zin want ik kan toch niet al die honden een plekkie bij ons thuis geven ,maar ik wilde dit toch wel even kwijt

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

Ten eerste NEVER zal ik mijn honden weg doen, al moet ik zelf droog brood eten,(wilde eigelijk vreten zeggen hihih)En dan nog ze gaan niet gratis weg wat denk je van handelaren die er op azen, vind het niet goed dat mensen dat doen hoe slecht hun zaken er ook voor staan.

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

sorry,maar ik zou mijn kind echt niet volproppen met pillen als ze allergisch blijken te zijn.zou jij dat je kind aandoen stefan?mezelf is iets anders,maar toch geen kind?

honden page profiel stefanstefan

honden foto van stefan

nieuwe stelling dan maar karin : dus als ik het goed begrijp doe je dan maar je hond weg ?? een weerloos levend wezen wat niet aan jou gevraagd heeft om bij je te mogen wonen , maar wat je zelf uitgekozen hebt omdat je het nodig vond een hond te nemen ??? dat is nu juist de reden dat er zoveel op markplaats staan !!!! en volproppen is een heel groot woord he , je laat je kind toch ook inenten tegen alle kinderziektes ??? en dan nog : ik bedoelde het als voorbeeld , de meeste kinderen groeien er ook wel overheen hoor , ze bouwen juist meer antistoffen op door de beesten om zich heen , dat verklaart ook waarom kinderen op het boerenland veel minder snel ziek worden als kinderen uit de stad !!!

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

en een kind is geen weerloos wezen,wat niet aan jou vraagt om geboren te mogen worden?????1 enting is heel wat anders dan dagelijks medicijnen,omdat mama zo nodig een hond wil houden,ten koste van het kind.je kinderen horen boven alles te gaan
dus als jouw hond uit jaloezie jouw kind bijt,waardoor het invalide zou worden,hou jij gewoon je hond???
ik hoop dat je geen kinderen hebt...

honden page profiel stefanstefan

honden foto van stefan

kinderen heb we dus wel , 2 stuks maar liefs , voor ons zijn de honden net zo belangrijk als onze kinderen !!en waarom dat zo is daar hebben wij onze redenen voor die ik hier niet hoef uit te spreken op dit forum .wij zorgen ervoor dat de kinderen geen reden hebben tot jaloers gedrag . En jou stelling kan ik dan ook gaan weerleggen karin .... dus jij zou het prima vinden als jouw (eventuele)kinderen je hond doodschoppen als hij iets doet wat je kinderen niet lijkt!!! Maar ik maak een eind aan deze discussie ,want onze opvattingen liggen te ver uit elkaar en dit gaat een beetje off topic worden zo.

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hey, zullen we het bij het topic houden?

Ik word sowieso triest van het zien van honden die op marktplaats staan, maar niet zozeer van de prijs die er al dan niet bij vermeld staat. Maar van de korte verhaaltjes.

Een andere keer zie ik een hond op marktplaats aangeboden met een heel uitgebreid verhaal, waarbij je meteen al kunt zien dat ze nagedacht hebben over wat hun hond nodig heeft, wat voor baasje ze zoeken, dat ze er echt verdriet van hebben, en dat ze de hond per sé terug willen hebben mocht het niet gaan. En daar voel ik me dan weer veel beter bij. Maakt me dan niet uit of de hond gratis wordt aangeboven of voor een bepaalde - redelijke - prijs.

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

mijn hond is groter dan mijn 3 kids,haha.en een kind schopt niet zomaar een hond dood.
maar goed,je hebt gelijk dat we hier niet uitkomen.ik sta gelukkig niet voor de keuze,omdat diego overdag buiten is,dat scheelt stukken in eventuele allergieen.
maar kinderen krijgen echt geen medicijnen voorgeschreven omdat ouders hun dieren niet weg willen doen,hoor.dan heb je zelfs kans dat de kinderbescherming ingeschakeld wordt.

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

ik vond het trouwens niet echt off topic,omdat het ging over redenen waarom mensen hun honden wegdoen,en of dat terecht is of niet.

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Laten we hopen dat het nooit gebeurt, maar stel dat ik absoluut een hond weg moest doen ging ik er ook geen geld voor vragen.
Ik zou zoeken naar een absoluut fijn plekje en laat dan de mensen het geld maar aan de hond besteden.

Als je geen keus hebt, doe je je lievelig niet weg voor geld toch, maar omdat het echt niet anders kan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis honden...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: zo trots op jazzy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^