wondjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel dinkskedinkske

honden foto van dinkske

Hallo ik heb een whippet en hij heeft een vriendje op bezoek (ook een whippet).

Dit vriendje is zeer actief en daardoor mager en fragiel maar onze whippet Bo is eerder lui en daardoor wat dikker. Maar Bo word snel jaloers op zijn vriendje en daardoor ontstaan soms kleine gevechten.

Nu heb ik opgemerkt dat het vriendje een sneetje op de borst heeft wat kan ik hier aan doen gewoon schoonmaken met water of hoef ik niets te doen ?

Alvast bedankt

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik zou het vriendje even helemaal goed nakijken. En misschien toch voor de zekerheid even langs de dierenarts. Soms kan een wondje op het eerste oog meevallen, maar blijkt het veel erger te zijn (zelf meegemaakt helaas).

 

En bovenal zorgen dat er geen gevecht meer ontstaat.

honden page profiel dinkskedinkske

honden foto van dinkske

Ik heb beide honden nagekeken Bo mankeert niets, het vriendje heeft dus een kleine snee op zijn borst deze geneest al goed maar ik zal het nog goed in het oog houden. Ik heb ook gezien dat hij een beetje haar op zijn staart kwijt is er is dus een plaats waar ik zijn vel kan aanraken en wanneer ik dit doe jankt hij. Ik zal ze allebei in het oog houden en naar de dierenarts gaan. Ze liggen nu naast mij op hun kussen rustig te slapen. Bedankt.

 

honden page profiel KnolKnol 3 doggies

honden foto van Knol

Beetje uierzalf erop en verder niks meer aan doen behalve je gevoel erbij volgen

Volgende forumvraag: 2 dode teken gevonden!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^