Slecht eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Joep (Gast)

Hoi,   Onze Jack Russell pup van 10 weken had bij de fokker gewoon een grote schaal met brokjes waar hij kon eten wanneer hij wilde samen met zijn broertjes en zusjes. Maar wij willen hem natuurlijk netjes 3 keer per dag eten geven.   Het probleem is dus dat hij bij het krijgen van zijn brokjes maar een paar happen neemt en dan weer lekker gaat spelen of wil knuffelen. We zetten nu na een minuut of 10 de bak weer weg, maar hij eet dus maar heel weinig.   Moeten we dit gewoon volhouden en dan maar hopen dat hij het door gaat krijgen of zijn er andere opties? 

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Hij is gewent om te pakken wanneer het hem uit komt.Gewoon volhouden en hij krijgt binnen een paar dagen door dat jullie 3 maaltijden aanbieden en er verder niets te krijgen valt.

honden page profiel Romeo en RockyRomeo en Rocky

honden foto van Romeo en Rocky

Wij lieten het altijd gewoon staan, zodat hij kon eten wanneer hij wou. Nadat hij is gecastreerd eet hij het wel gelijk op.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^