Zoeri ruikt loopse teef ....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Caroline & Zoeri Caroline & Zoeri

honden foto van Caroline & Zoeri

Hoi hoi ,

Wist niet waar ik het anders moest neerzetten ? Dus zet ik het maar even hier ..

Het is dus weer zover .. Dit is de 2x in 5jaar tijd dat zoeri een loopse teef in de buurt ruikt, eet slecht .. Heel onrustig .. Zit heel de dag te janken en te "zagen" .. Wil weglopen ! Want als hij de kans ziet dat er een deur of poortje open staat neemt hij die kans ook meteen ! + hij is best wel chagereinig deze keer :( nu is de vraag .. Kan ik hier iets tegen doen ? Of moet ik gewoon afwachten tot dit gedrag van zelf weg gaat ? Loopse teef niet meer loops is ..
Of kan ik hem helpen om zijn gedachten te verzetten zeg maar ? We gaan al meer wandelen dan normaal .. Want hij wilt echt constant naar buiten ..
Hoop dat jullie wat tips hebben ?

Mvg caroline & Zoeri

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

Weet er alles van....is voor hem niet fijn maar ook niet voor jou! Ik probeerde vito (voor de castratie) met een gevulde komt en bv snoepjes verstoppen beetje te kalmeren. Wij hebben dus gekozen voor castratie omdat het steeds erger werd en er echt ziek van werd. Nu nergens meer last van...

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

O O wat zullen veel mensen jaloers op je zijn....2de keer in 5 jaar......

 

Je zou eens (daar ga ik weer, net in een ander topic genoemd) PUUR geslachtsdrift kunnen proberen. Een homeopatisch middeltje wat ik hier vaker door tevreden gebruikers aangeprezen heb zien worden.

 

Meer wandelen zou ik niet snel doen tenzij in een heel andere omgeving. Ik zou thuis voor meer interactie en afleiding zorgen. Dat is een beredenering gebaseerd op mijn eigen kerels uiteraard.

Volgende forumvraag: Welke maat zwemvest ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^