hartfalen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

fia (Gast)

Hoi  ik heb jack russel van 15en half j.hij gebruikt ongeveer ander half jaar cardalles .op zich gaat het goed. Behalve met opwinding of druk op de borst.hij heeft nu 4x gehad dat om valt stijf geen reactie .hij is wel steeds er uit gekomen .mijn vraag is hoe kun je het beste reageren.ik bv tik zachtjes op de voor kant borst.weet niet of dat goed is .bedankt fia

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Onze vorige hond had dat ook. Ik weet eigenlijk niet wat goed is, ik deed altijd heel rustig praten tegen haar en aaide haar. Ik weet niet of jouw hondje dat ook heeft, als hij weer bijkomt, net doen of er niets gebeurd is? Onze hond had ook epilepsie en na zo'n aanval was ze echt van slag, maar na zo'n black-out na opwinding, stond ze gewoon op en deed of er niets aan de hand was. Heel vreemd.

In ieder geval sterkte met je hondje. 

honden page profiel BlaiseBlaise

Je lost dit erg goed op.

Heeft je dierenarts je geen adviezen gegeven wat te doen en wanneer contact op te nemen?

Ik vind het een verzuim van de dierenarts dat je geen goede adviezen mee hebt gekregen wat je in jouw geval het beste kan doen of misschien teveel info gekregen en niet alles kunnen onthouden. Ik zou toch nog even je dierenarts hierover bellen en vragen wat voor jouw hond het beste gedaan kan worden. Je dierenarts kent de algehele situaties (is er meer dan alleen hartfalen enz.). 

Heel veel sterkte en vraag je dierenarts als je dingen niet weet (valt onder nazorg).

Natuurlijk is het fijn met anderen hier erover te praten, en ook gewoon doen hoor. Maar het veiligste in jouw geval is je dierenarts te vragen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^