verkoudheid bij natte haren.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ria bouwerria bouwer

honden foto van ria bouwer

Vandaag heeft onze Ice in kippenpoep gerold en gelopen, zelf vond ze het dus heerlijk om te doen,wij waren er niet zo blij mee, stonk behoorlijk,thuisgekomen meteen met de pootjes in bad en haar buikje en borst werden toen ook nat natuurlijk, wel afgedroogd maar daar heeft ze een hekel aan, dus ze nam de sprint op naar buiten en omrollen in het gras, ze is ongeveer 10 minuten buiten geweest met natte haartjes, het was niet erg koud maar waaide wel hard kan ze hierdoor een verkoudheid oplopen ze is al wel 12 jaar oud.

honden page profiel TheaThea 3 doggies

honden foto van Thea

Nou, heel zeker weet ik het niet maar ik weet wel dat mijn kleine honden van  8 jaar, vaak drijfnat tijdens een wandeling met harde wind vrolijk doorlopen en nooit (tot nu) iets hebben opgelopen. Het is zaak dat ze het warm houden, dus beweging. Thuis na een badbeurt rol ik ze in een handdoek maar ze rennen ook vaak naar buiten om te rollen.

 

Ik denk als ze laat zien dat ze het koud heeft, dan rol je haar lekker in een fleece of badhanddoek .

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Als je hond verder gewoon gezond is niet hoor.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^