Spierpijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Corgi MaxCorgi Max

honden foto van Corgi Max

Hoi allemaal.

 

sinds gisterenmiddag is onze Max uit zijn doen en geeft hij aan dat hij pijn heeft.

dit lijkt te zijn bij zijn voorpoten of borst. Omdat hij gisteren niet veel wilde lopen en spelen en erg deed piepen bij aanraking is mijn man naar de dierenarts geweest.

Die gaf aan dat het spierpijn is? Max heeft een spuitje tegen te pijn gehad en vanochtend leek het beter te gaan maar vanmiddag is hij weer heel stil, slaapt veel en net moest ik hem even oppakken omdat hij de gang inliep naar de postbode ( woon in een appartement en de postbode stond voor de deur).

hij begon weer erg te piepen en zelf een beetje grommen.

Kan het eventueel iets anders zijn? Eten en drinken doet hij goed en hij wil soms ook spelen maar we proberen hem zoveel mogelijk rust te geven.

het is inderdaad wel zo dat Max een druk weekend heeft gehad, zaterdag met mijn man wezen wezen en daar was ook een andere hond bij dus veel gespeeld, zondag naar puppycursus en gisteren een klein stukje wezen wandelen het bos ( max 20 min) . Max is nu 16 weken.

 

Zou het inderdaad spierpijn zijn? Ik maak me toch wel een beetje zorgen, anders gaan we morgen nog even terug naar de dierenarts. 

 

Groetjes Jolande en Max

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Spierpijn duurt een paar dagen tot het weg is. De 2e dag meestal het ergste. Ik zou een paar dagen alleen doen wat hij wilt. Niet ver lopen. Als het over een dag of 4 nog zo is, zou ik terug gaan naar de DA. Dan moet het verbeterd zijn.

 

Met jonge honden is het belangrijk gelijkmatig beweging te geven. Pups gaan gauw hun grenzen over. Het skelet en met name de pezen van een hond heeft een paar weken nodig om aan een nieuwe belasting te wennen. Daarom moet je bewegen opbouwen bij een pup. Als je ineens heel veel doet, is dat een te grote belasting ineens. 

 

Hij zal dus best pijn in zijn lijfje hebben. Kan gebeuren, maar let er wel op, niet te veel ineens.

 

sterkte! 

honden page profiel Corgi MaxCorgi Max

honden foto van Corgi Max

Ik zou dat ik een stukje niet goed getypt heb, max was zaterdag wezen vissen met mijn man, nou ja man vist en Max zit erbij en speelt met de hond van mijn schoonouders.

 

bedankt Suzanne voor je snelle reactie!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Dan is spierpijn wel vreemd, hoewel pups ook wel rare sprongen kunnen maken. Het kan ook dat hij zich ook gewoon verstapt heeft. Ik zou proberen een paar dagen hem rustig te laten bewegen.

Als er iets echt niet goed zat, had de DA het wel gevoeld.

Hou je me op de hoogte? 

 

 

honden page profiel Corgi MaxCorgi Max

honden foto van Corgi Max

Hoi,

 

gelukkig gaat het weer een stuk beter, een paar daagjes rustig aan gedaan en sinds vandaag wil Max weer lekker spelen en piept hij ook niet mee.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Dat is een opluchting! Dit kan altijd een keer gebeuren. Verstapt, een gekke beweging gemaakt. Paar daagjes rustig aan en ze kunnen weer. 

 

Hij heeft trouwens zo een lief koppie

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^