Kroelen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel F&FF&F

honden foto van F&F

Vannacht uit geweest met mijn vriendinnen.. 4 uur thuis en Faye even laten plassen. Net om half 9 met haar gelopen tot 9 en nu verder slapen in bed! Samen.. Faye ligt nu languit op bed! En dan te bedenken dat dat eerst absoluut een no go was voor mijn vriend!

Welterusten <3

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

aah heerlijk! geniet ervan:-)

Hier mag ze ook niet op bed, zowel niet van mij als van mijn vriend.Vind ik niet chill qua haren.. Wel op de bank sinds kort.. als ik haar op haar dekentje uitnodig, vind ze heerlijk! nu kan ik nog mijn eigen regels maken omdat ik alleen met luna woon:-) ga in de zomer met vriend op vakantie, dan mag luna van mij wel altijd op bed... mijn vriend roept nu heel hard van nee echt niet:P ben benieuwd of die dat vol gaat houden

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Wat gezellig !

honden page profiel Beau & NovaBeau & Nova 3 doggies

honden foto van Beau & Nova

Ooh heerlijk! Als ik Nova mee naar bed neem gaat de terror modus aan. Oren en neuzen bijten. Geniet maar van jullie dutje.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heerlijk toch, ook de mannen gaan overstag als ze die trouwe diep bruine ogen zien, en het is zondag vandaag he. :-D :-D hier op bed of bank ? mmm, een poot en dan is het vol, dus maar niet, wij zitten vaak samen op de grond, zo kunnen wij ook lekker..kroelen.

honden page profiel JennyJenny 3 doggies

honden foto van Jenny

Aston moet van mij eerst vanaf 11 uur in de bench slapen, zodat ik zelf een paar uren slaap kan hebben, maar meestal wordt hij rond 4/5 uur wakker en dan mag hij op bed. Als ik hem meteen bij me neem slaap ik niet want hij mag graag rondscharrelen op bed.

honden page profiel Falco BowieFalco Bowie 3 doggies

honden foto van Falco Bowie

Als ik s'avonds ons laatste rondje lopen daarna gaan we nog even knuffelen op bed met hem. Daarna gaat hij uit zich zelf in zijn mand liggen. Zodra een van ons de volgende morgen ons ogen open doet , komt hij weer een goedemorgen knuffel halen.

honden page profiel F&FF&F

honden foto van F&F

Haha was erg gezellig inderdaad, Faye slaapt altijd in haar bench maar mag soms op bed en op de bank, 's nachts ligt ze wel altijd gewoon in de bench beneden en wij gewoon boven in bed.

Meestal gaat ze op een gegeven moment wel hijgen en dan breng ik haar naar beneden, ze moet het ook niet te warm krijgen!

Maar gezellig is het zeker! Ze ligt wel bij mijn voeten en het bed hang ik daarna sowieso uit!

 

Fijne dag!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^