onze liefste schat reno

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

hallo 11 juni 2014 is onze cavalier king charles RENO overleden en 13 juni 2014 om half 4 smiddags gecremeerd :'( wie kan me helpen en wil er met mij over praten heb gisteren voor de crematie iets meegemaakt lag te rusten op bed en mijn man zat in de buurt en een pet valt van de kast zonder dat wij hem aan raakten

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Jij zit vol verdriet , dan ga je dingen denken die er helemaal niet toe doen hoor. 

Het is heel erg dat je je hondje hebt moeten afgeven. Dat gaat nog lang pijn doen. 

Maat één troost, het mindert en later kan je met gewoon warme gevoelens aan hem terugdenken.

Haal je nu echt geen supernatuurlijke verschijnelen in je hoofd.  

Altijd ben je door zo iets helemaal van streek, sterkte hoor. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

allereerst heel veel sterkte met het verlies van je lieverd. het is altijd heel erg om je hond te moeten missen, afscheid te moeten nemen wat je niet wilde.

Hier je verdriet neer schrijven, het van je af schrijven, dat helpt, wij allemaal beseffen wat het is je hond Reno te moeten missen , en wat jij doormaakt.

Ik heb meegemaakt, en dat gebeurt bij vele , de hond er niet meer was en de eerste tijd dacht ik echt dat ik ze hoorde in huis, mijn verstand zei dat kan niet, maar mijn gevoel dat zei ze is er.

Laat je verdriet gaan, niet opkroppen, het is heel normaal dat je verdriet hebt, huilen is verwerken, ook boos worden, en dan opeens ga je beseffen dat er toch zoveel meer was dan alleen dat laatste stukje, dan ben je er aan toe om de verwerking van je Reno een goed plekje/plaatsje te geven.

Koester de mooie herinneringen, geef Reno een lief en mooi plekje bij je, en bedenk dat hij bij jou het zo fijn had, en dat jij er voor hem was, loslaten is ook houden van.. denk daar aan.

heel veel sterkte.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mooi Willemijn.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Anoniem, ik weet je naam niet, vertel eens wat voor hond Reno was, zijn karakter, en wat je allemaal met hem deed, hoe verzorgde je Reno ? wat deed je allemaal ? erover praten helpt, hoe kwam het dat Reno ziek werd of ? vertel het maar, heus dat helpt.

Volgende forumvraag: Laatste dag met puppy 7 maanden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^