voorstellen Jip

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JipJip

Hoi, ook ik wil mij hier even voorstellen. Ik ben Jip en ik heb voor het eerst een hondje, een franse buldog van nu 16 weekjes. Eerder ben ik eventjes lid van de franse buldog forum geweest, maar deze is inmiddels gesloten. Omdat Jip mijn eerste hondje is, moet ik nog veel leren over het opvoeden van Jip en vind ik een forum een uitkomst om mijn vragen te kunnen stellen en zelf antwoorden op te zoeken. Ik ben daarom op zoek gegaan en heb ik gelukkig dit forum gevonden, geweldig, veel verhalen en tips en onderwerpen. Ik zal dus heel druk zijn met  alles te lezen de komende tijd. Is dit forum ook met Tapatalk te gebruiken? dan kan ik ook op mijn telefoon op het forum.

 

Ook heb ik al een medische vraag gesteld (als gast) over de knieblessure van Jip  en heb ik me inmiddels  aangemeld op dit forum. Hoe alles werkt weet ik nog niet, maar dat ga ik de komende dagen lekker even uitzoeken.

 

 

honden page profiel Fema & FingoFema & Fingo

honden foto van Fema & Fingo

Welkom! Plaats ook even wat fotos van Jip dat vinden wij allemaal erg leuk!

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Welkom Jip en veel leesplezier

honden page profiel Beau & NovaBeau & Nova

honden foto van Beau & Nova

leuk, ben benieuwd naar foto's van Jip!

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Welkom Jip !

Volgende forumvraag: Voorstellen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^