Zoo trots!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Zondag zijn Soda en Toto voor het eerst mee gegaan in de trein.
Ik moest namelijk ergens heen en we hadden geen keus behalve ze mee te nemen. Natuurlijk was dit erg spannend en ik dacht als dat maar goed gaat, ik wil ze geen trauma bezorgen of heel veel stress.

De avond ervoor waren we even gaan kijken op het perron om te kijken hoe de meiden reageerde, maar alles was goed en ze gedroegen zich voorbeeldig. Dus besloten dat de trein nemen wel kon.

Op zondag voorbereidingen getroffen, alles mee (zakjes, keukenrol, beloningssnoepjes en water). Hiernaast heb ik Soda uiteindelijk in een grote tas gedaan, deze was wel geschikt. Soda is een beetje een held op sokken en in de tas blijft ze rustig. Daarnaast wordt twee hondjes op één arm tillen wel erg lastig. Toen op naar de trein!

Eenmaal aangekomen op het station ging Soda keurig de tas in en Toto deed ook goed mee. In de trein lag Soda half in de tas en half op mijn schoot en Toto zat op de grond. Toto wilde een beetje rondsnuffelen en ze gingen beide een beetje gapen en hijgen, maar voor de rest niet veel tekenen van stress. Op een gegeven moment was het zelfs zo dat Soda lag te slapen. En toen er de trein heel druk werd en ik dacht van nu gaan ze het vast een beetje eng vinden verraste Toto me door heerlijk languit op de grond te gaan liggen. Uiteindelijk aangekomen op mijn bestemming was ik zoooooo verschrikkelijk trots op mijn twee kleine donderstenen. Ze deden het boven mijn verwachtingen uit goed!

Dit moest ik even laten weten ;-)

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Wat goed van je dat je van tevoren met ze was gaan kijken en alles zo goed voorbereid had. Niet alleen je honden deden het goed, jij ook! Complimenten.

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

" Wat goed van je dat je van tevoren met ze was gaan kijken en alles zo goed voorbereid had. Niet alleen je honden deden het goed, jij ook! Complimenten. "

 



Heel erg bedankt! :-D

Dit was trouwens soda in de tas

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Go Soda en Toto! Fijn dat het zo goed is gegaan!

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Aahhh wat een leuk koppie en wat een leuke tas, erg makkelijk lijkt mij.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Je mag zeker trots zijn ,wat is de foto mooi en leuk om naar te kijken. ;-)

Volgende forumvraag: Even voorstellen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^