Welk voer voor Maltezerpup van 4 maanden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo allemaal,   Ik heb jullie raad nodig...ik heb een lieve en leuke Maltezerpup..inmiddels 4 maanden..gaat heel goed..is een leuk speels hondje. Ze kreeg bij de fokster het voer van Specific Small Breed...via haar dierenarts. Dus heb ik via haar twee zakken voer aangeschaft. Maar ik vind toch dat Luna soms "plakpoep" heeft...ze krijgt haar kontje dan zelf niet schoon..wil dan ook niet meer lopen..schuift soms met kontje over de tegels..echt heel zielig. Moet ik haar thuis 'schoonmaken"..dat vind ze niet prettig. Ze krijgt naast dit voer nog erg weinig..soms een hondenkoekje. Heeft iemand een tip....of zal ik overstappen naar ander voer..wat is het beste voor een Maltezer..hoor het graag.

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Ik heb ook een maltezer, en dat is best een moeilijke eter, maar vers vlees gaat er altijd in als koek ;-)

Je kunt b.v duck of energique voor haar kopen, dat zijn makkelijke porties van 100 gram, precies genoeg voor een maltezer per dag.
Je hebt betere merken, maar dat zijn vaak rollen van 500 of 800 gram. Is niet erg, maar die kun je dan snijden in plakken van 100 gram, als ze een beetje ontdooid zijn. Goede merken zijn Alaska, Carnibest enz.

Als je geen vlees wilt of kunt geven kun je kiezen voor een graanvrije brok, want granen, daar poepen ze veel van, daar kunnen ze niks mee.

Merken zijn b.v. dog lovers gold, orijen, Arcana, taste of the wild enz. Ook kun je hier op hondenpage alles vinden over voer. Succes

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik heb een Bolognezer van 13 jaar (ook zo'n klein wit hondje) en dat was altijd een moeilijke eter.

Ook vaak last van verstopte anaalklieren, over de grond schuiven met z'n kont.

Hij eet sinds enkele jaren volledig vers vlees en sindsdien gaat het veel beter.

De merken die Paula hierboven noemt zijn ook goed!

 

Volgende forumvraag: WIELCO hond - Adult Hondenbrok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^