Vies oortje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

Bastino heeft vuil in 1 van zijn oortjes.

Hoe moet ik dat schoonmaken of moet er gereinigd worden met spul wat je bij de dierenzaak kunt kopen?

 

Het is maar een klein beetje en als ik goed ruik geeft het ook wat geur af.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb van die orendoekjes, formaat wattenschijfje. Heel potje gekocht, maar gebruik ze echt haast nooit. In het kader van 'zonde van het geld' dus eigenlijk 

 

Check haar oren wel regelmatig, soms zit er een haartje in en soms een heel klein beetje 'viezig' (niet eens echt 'vies' hoor). Kijk ze ook regelmatig na op teken trouwens.

 

Ik weet niet waar je woont, maar je kan wel een paar van die doekjes van me krijgen, dan heb je ze morgen. Heb je nu alleen niks aan 

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

" Ik heb van die orendoekjes, formaat wattenschijfje. Heel potje gekocht, maar gebruik ze echt haast nooit. In het kader van 'zonde van het geld' dus eigenlijk 
 
Check haar oren wel regelmatig, soms zit er een haartje in en soms een heel klein beetje 'viezig' (niet eens echt 'vies' hoor). Kijk ze ook regelmatig na op teken trouwens.
 
Ik weet niet waar je woont, maar je kan wel een paar van die doekjes van me krijgen, dan heb je ze morgen. Heb je nu alleen niks aan  "

 Gemeente Hardenberg.

 

Hij had gister een teek, gezien tijdens pup cursus en daarna helemaal vergeten om er uit te halen. Vanmorgen gecheckt maar was er al uit, moet ik dat ook in de gaten houden?

Ziet er wel uit als een klein wondje. Mijn honden hadden nooit geen teken dus ook geen ervaring mee .

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Te ver weg om even langs te brengen dus 

Als je wilt wil ik best wat opsturen hoor, je zegt het maar 

 

Ik zou het plekje sowieso even in de gaten houden (altijd met teken-plekjes). 

Hier namelijk helaas wél (ruime!) ervaring met teken...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wees voorzichtig , als het echt ruikt , ga je even langs de dierenarts om te kijken of het niet wat anders is dan oorsmeer, oormijt moet behandeld worden.

oorsmeer, kan je met een doekje van voorzien van wat olie de oorschelp mee schoonmaken , niet binnen in het oor.

je hebt oorreiniger van espree die op natuurlijke basis gebruikt kan worden, pas op met de oorcleaner dat je geen agresieve middelen gaat gebruiken, ben je verder van huis.

Anoniem (Gast)

Willemijn heeft gelijk. Mijn hond heeft dikwijls last van oormijten en raakt er niet zo makkelijk vanaf dus je moet er dan echt wel iets aan doen. Wij hebben druppels gekregen bij de dierenarts. wij geven ze ieder weekend 2 keer. Omdat ze er last van blijft hebben. Maar meestal gaat het na 3 dagen druppelen wel weg (normaal gezien, in mijn geval niet). Dus even langs de dierenarts gaan. Bij mijn hond ruik je het ook als die mijten heeft en het is altijd in hetzelfde oortje.

Volgende forumvraag: Teek??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^