gps tracker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

MTBambtenaar (Gast)

Hallo, 

wij krijgen een pointer en daar willen we, nadat het puppy volwassen is geworden ????, mee gaan hardlopen, mountainbiken etc in het duin en strand. 

Het lijkt ons leuk om na afloop te kunnen kijken wat de hond allemaal gerent heeft.  Hiervoor zouden we de gps track moeten kunnen opslaan.

Is dat mogelijk met de hierboven genoemde gps trackers? 

Alvast bedankt

honden page profiel PietVerPietVer

@ MTBambtenaar

De GPS tracker hond van tractive die ik ondertussen daar zelf heb gekocht maakt dit mogelijk. Achteraf kun je dan zien waar de hond zich heeft begeven en de route terugspelen.

Zelf vind ik het een fijn systeem, enige nadeel is de 4,95 die je kwijt bent per maand voor data kosten. Maar daar ontkom je niet aan denk ik.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Nee als je hem wilt volgen wat hij gelopen heeft dan heb je Internet nodig en dus idd een abonnement. Naar ik neem aan dat hij niet alleen loopt, maar met een eigenaar erbij dus dan kan je toch ook gewoon een app op je telefoon zetten en daarop de route bekijken? 

Anoniem (Gast)

Ik heb de GPS tracker besteld  werkt perfect!

Ik ben tevreden!

 

-- reactie gewijzigd ivm reclame door het moderator team op 14 november om 21:05 --

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 november om 21:06 --

Colinda (Gast)

Die van weenect pets lijkt me een goeie. wel prijzig in aanschaf maar geen abbonementskosten. lijkt me een.musthave voor mensen met een rescue hond uit t buitenland.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

" Die van weenect pets lijkt me een goeie. wel prijzig in aanschaf maar geen abbonementskosten. lijkt me een.musthave voor mensen met een rescue hond uit t buitenland. "

 Dit is een vrij oud topic.

 

Verder ben ik het een musthave niet helemaal met je eens..

Maar ieder wat wils.

 

Hier veel goede verhalen over tractive, niet super duur en abbonomentskostn vallen heel erg mee, ook in heel europa te gebruiken

Gerard (Gast)

Zonder abbo met life tracking: https://getfindster.com 

Redelijk waterdicht ("They'll be able to comfortably withstand rain, snow or mud, however submerging them is not recommended")

Ik vermoed dat het met RF werkt (max afstand 3.2 km). Dus je hebt een 'guardian' module en een pet-module. Je kunt meerdere pet-modules uitlezen met 1 guardian module.

Als alles goed gaat worden ze in december verstuurd.

honden page profiel Dog trackerDog tracker

Kijk hier eens voor een goede gps halsband. Deze heeft naast gps ook wifi positioning (dus ook te volgen in bv winkelcentra of binnenshuis).

http://www.duizend.com/nl/home/161-gps-halsband-tracker-voor-hond-of-kat-huisdieren.html

En trouwens zeer betaalbaar, Met de simkaart kun je wel een half jaar doen met 10 euro beltegoed en gebruik van de server is gratis.

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Beagle pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^