hond (Jackrussel) is te makkelijk opgevoed.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

soest (Gast)

Hoi ik heb een vraag.het is toch niet goed een vrouwtjes Jackrussel te makkelijk op te eb voeden.h7j zegt het is goed het is goed.dat hoor toch niet.dan denkt de hond dat alles goed is.en dat is toch fout.als je dat te vaak zegt krijg je toch problemen met de hond als je te vaak het is goed het ia goed zegt.kan dan je hond de roedel over nemen.ik trap daar niet in.maar hij wel.en de hond slijm vaak als ze niet luisterd als hij wat zegt.komt ze slijmen.en dat is toch ook niet goed.hoe pak je dat aan.h3b het wel eens gezegt dat je niet moet zeggen het is goed tegen hond.dierenarts zei ook al.is niet goedwat hij zegt het is goed.iw toen de hond klein wat te makkelijk opgevoed.en het is goed alleen maar gezegt.wie heeft er tips.heb van de dierenarts al iets tips gehad.maar meer tips wil ik ook.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik geloof dat ik je niet helemaal kan volgen, sorry 

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Een hond begrijpt de woorden die je tegen haar of hem zegt niet maar luistert naar de toon waarop ze worden uitgesproken. Als je dus heel onvriendelijk zou zeggen: "het is goed" zal ze denken dat ze iets verkeerd doet.

Het gaat er dus niet om wat je zegt maar hoe je het zegt

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik kan het niet echt volgen, maar misschien een cursus gaan doen?

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

De roedel overnemen geloof ik niet zo in. Ik ben zelf wel voorstander van een positieve opvoeding, dus gewenst gedrag belonen. Veel 'goed zo' zeggen lijkt me dan ook niets mis mee. Wat ik wel belangrijk vind is consequent zijn - een keer nee is altijd nee.

Volgende forumvraag: stress bij onze york
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^