wandelen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

hoi een vraag , onze kiki gaat tegen zin met mij ( baasje ) wandelen ik moet gewoon hem mee trekken of zeggen alleeeee kiki kom er zijn dagen tot hij gaat zitten op de wandel weide en ook eens trekken aan zijn riem , ik denk tot wat lui is en is ook wel gecastreed he en wat hij ook veel doet is liggen in zijn mantje of op de bank hij word nu in augustus 4 jaar , wat kan ik daar aan doen .

 

gr baasje van kiki

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Misschien kan je het wandelen wat leuker maken voor hem? Wat ook helpt bij 'staken' is de riem loslaten en gewoon rustig verder wandelen. Je zal zien dat kiki vanzelf achter je aan komt.

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

saar , dat doe ik de riem los laten tot 5 m en dan gaat hij nog af en toe zitten of hij blijft gewoon staan en ik ga toch 3 keer per dag met hem wandelen bij iedere wandeling is het toch 2 km  .

 

gr kiki

honden page profiel kikikiki

honden foto van kiki

wat hij nu wel heeft is vlug hijgen bij iedere weer omstandigheiden , met wat zou dat te maken hebben , is pas volledig onder zocht en alles was goed .

 

gr kiki

Volgende forumvraag: Waar ligt jullie hond op?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^