help plotseling weer onzindelijk!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ilse Ilse

honden foto van Ilse

Onze labrador van 12, weken, was met 2, weken zo goed als zindelijk. Hij heeft dit zeker 2 weken vol gehouden. Nu sinds een week heeft hij regelmatig ongelukjes. Opzich niet erg maar het loopt nu echt de spuigaten uit. Hij loopt buiten gaat naar zijn eigen kleed en plast erover. Net ligt hij te slapen op de bank wordt wakker en plast zo in de bank. Hij keek wel beetje dom van wat doe ik nou en hij ging gelijk zijn bench in en keek heel zielig. Wat kan dit zijn? Toch zijn jeugd of een blaasontsteking oid?

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet

honden foto van Nikki & Jet

12 weken is nog erg jong... 

 

Lekker elk uur met hem naar buiten gaan en ook na elk slaapje, na het eten en na het spelen. Zodra hij buiten wat doet uitbundig belonen. Als hij wat binnen doet dit negeren, hem even buiten zetten en de boel weer opruimen. 

 

Als je een blaasontsteking vermoed kun je altijd even een plasje inleveren bij de dierenarts. 

 

honden page profiel Beau & NovaBeau & Nova

honden foto van Beau & Nova

Misschien zat er al een plasje op zijn kleed waardoor hij er weer op plaste?Nova plaste in de bench zolang haar nestkleedje er in lag. Zodra ik die gewassen had was het over, weet het nooit zeker maar ik vermoed dat dat ook komt doordat er eerder op geplast was.

 

Wat de bank betreft denk ik dat het gewoon hoge nood was. Dat is hier ook gebeurd toen ik even niet doorhad dat mevrouw al wakker was. Wakker betekend hier meteen oppakken en buiten zetten.

honden page profiel Noah & WolfjeNoah & Wolfje

honden foto van Noah & Wolfje

12 weken is zeker jong. Vergeet ook niet dat als hij begint met tandjes wisselen, hij ook weer een terugslag in de zindelijkheid kan krijgen.

Verder sluit ik me helemaal bij Nikki & Jet aan 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^