Wie heeft er ervaring met hurtta coolvest .

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Wie heeft er ervaring met hurtta coolingcoat .

honden page profiel shellyshelly

honden foto van shelly

ik volg even...

Kim & Coda (Uitgelogd) (Gast)

Hoi

 

Ik weet niet of ons koelvest van hurtta is, maar heb er ervaringen mee. Wij gaan elk jaar op vakantie (vaak italie of spanje) met onze Toller reu. Tollers hebben een dubbele vacht dus snel warm.

 

Ons vest werkt met een bepaalde vezel. Je moet het vest nat maken met koud water, dan gaat dit water een reactie aan en straalt koelte uit. Werkt echt, want heb hem zelf om mijn schouder gehad om te testen afgelopen zomer.

 

De hond had er baat bij, en bleef langer koel. Echter moet er wel nog steeds genoeg schaduw zijn voor de hond... en zwemmen als ze dat leuk vinden is ook geweldig. Wij gaven coda ook een ijsspegel met hierin komkommer stukjes. Werkte perfect, ook gezien onze hond weinig drinkt.

 

Hoe je die maakt:
Klein flesje van bijv. coca cola, schoonmaken en vullen met water en stukjes komkommer. Dan de vriezer in. Als het een ijsklomp is geworden de fles helemaal wegsnijden met een scherp mes. Het was een prima speeltje voor coda. Wel opletten dat je hond de ijsklomp niet hupsaké opeet. :).

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

wij maakten mini ijsjes in ijsblokjes bakjes van het eigen voer vorig jaar. Werkt super. Met ijs erg oppassen bij te veel kunnen maag en darm problemen ontstaan. Verder blijft het belangrijk dat ze normale hondendingen binnen krijgen. Heb wel gelezen dat mensen yogurt invriezen dat soort dingen > daar begin ik absoluut niet aan. Maak van het eigen voer een modderpapje of hoe je het noemen wilt en dat gaat in zo'n ijsblokbakje de vriezer in (en wel altijd eerst afspoelen voor je het geeft  anders kan het aan de tong vastplakken.

Volgende forumvraag: gps
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^