Vlooienpil

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AdindaAdinda

honden foto van Adinda

Hallo,

 

Mijn hond is sinds 1 2 weken wat veranderd. Hij is wat slomer dan anders, slaapt meer en hij is niet zo blij en vrolijk als anders. Nou heb ik hem 2 weken ongeveer geleden een pil gegeven tegen vlooien. Geef mijn hond vaak een pippet, maar alleen als hij ook echt vlooien heeft. Bij de da zeiden ze dat dit iets nieuws was. Zou het kunnen dat hij daar nu nog last van heeft?

 

Groetjes Adinda

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

heeft je hond vlooien? of gehad? want dat kan ik niet goed opmaken uit je tekst. heb je hem al getemperatuurd? hoe zijn de slijmvliezen, mooi roze of bleek?

honden page profiel AdindaAdinda

honden foto van Adinda

Als hij vlooien heeft dan heeft hij er altijd eentje en dat was nu ook het geval. Hij heeft geen koorts en zijn slijmvliezen zijn mooi roze

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Kijk , daarom dus geef ik regelmatig een half pipetje. Juist om die ene eerste vlooi nooit te krijgen.

de dag zelf kunnen ze er een beetje van weten , maar enkele weken geleden al gegeven en nu dat gedrag ? Neen denk niet dat het aan de pipet ligt .

let op andere symptomen zoals al gezegd, koorts, hijgen, hoesten etc 

Volgende forumvraag: Welke kleur.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^