hond uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel trixietrixie

onze hond trixie wil niet uitgelaten worden, ze komt niet uit zichzelf mee als ik de leiband aandoe, ik moet haar echt zelf rechtzetten en dan nog twijfelt ze 5 sec. 

 

zal dit waarschijnlijk zijn doordat ze is mishandeld ???

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Ik weet niet of het komt doordat ze mishandeld is.

Wel had ik hetzelfde probleem met Saar. Die moest ik echt uit de bank trekken... Wat hielp, was haar aanlijnen, roepen, en wegwandelen. Saar komt me dan vanzelf achterna.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow heeft het ook nog wel eens. Dan takel ik haar uit de bank, zet haar op de grond en dan loopt ze wel gewoon naar de gang. In de gang trilt ze bijna het kruipluik eruit, gaat wat moeizaam mee naar buiten, maar eenmaal in het bos is ze helemaal blij.

's Avonds idem dito, de ene keer loopt ze je bijna omver als je zegt "ga je mee plasje doen", de andere keer kijkt ze je aan of ze zeggen wil "ben jij wel helemaal goed bij je hoofd?!" 

 

Het wisselt bij haar heel erg, ik roep haar en komt ze niet, dan zet ik haar op de grond en komt ze alsnog. Maak me er niet meer druk om, zo is ze nou eenmaal.

honden page profiel BibouBibou

honden foto van Bibou

We gingen vandaag voor de derde keer wandelen met onze favoriet Tosh, een newfoundlander, uit het asiel in Weelde. Vorige keer was hij eerst precies stijf en wou niet dadelijk mee. Na 5 minuten was hij wel enthousiast. Vandaag trok hij zich precies terug. Hij trok letterlijk zijn kop uit de riem en stapte in de struiken. Maar met wat lekkers was hij daarna wel heel enthousiast.         

Volgende forumvraag: Hondenschool of niet?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^