Oriëntatie stafford

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Hihi ja daar heb je ook wel gelijk in.. Pff ik wil het gewoon goed doen hihi O-)

En het stomme is, ik heb op de hondenschool waar ik les geef ook 2 sbt's waar ik les aan geef/heb gegeven en dit zijn super honden. Ontzettend lief en super sociaal.. En dan denk ik, ach dat moet heus goed komen als ik er een in huis neem.. Maarja.. dan kom ik weer op het punt dat ik mn eigen dingen weer minder goed zie als de dingen van een ander haha en dan ga ik weer twijfelen en doen en noem maar op..

Ik weet wat het in houd als het fout gaat en wat me te doen staat. Ik ken het ras een klein beetje en ik ken Kiba als geen ander. En dat geeft me dan weer een positief gevoel.En als ik kijk naar hoe Kiba eerst was en hoe hij nu is.. Tja.. Dan kan ik er voor 70% vanuit gaan dat het goed komt met een teef.. Maar toch heb ik de angst dat het fout gaat.. Misschien toch maar iets minder van het slechtste uit gaan? O-)

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Ik mis maar een ding... waarom wil je vriend een stafford? Ik lees het hier nergens ;)

 

en verder, maar dit is louter persoonlijk, zou ik nooit een stafford willen. ja, er zijn vele lieve en leuke, maar het blijft een risicovol ras. Ik wil overal welkom zijn met mijn hond (dat lukt niet even makkelijk denk aan reizen) en wil geen stomme reacties of overstekende mensen op straat. ten slotte ben ik niet voor het kleur blauw te vinden. het is een eigenlijk een genetische fout. daarnaast heb ik geen vertrouwen in fokkers die louter op kleur fokken of kleur zo belangrijk vinden om bewust naar deze lijnen op zoek te gaan. Denk ook bij blauw aan huidproblemen en allergiën.

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Euh.. Hij wil een staf al jaren omdat hij daarmee opgegroeid is en daardoor besmet is met de liefde voor het ras..

En dat mensen er bang voor zijn kan me eigenlijk niet zo heel veel boeien.. Ik loop nu met een zwarte odh van 40 kilo en mensen lopen ook voor ons om omdat hij zwart en groot is... Moeten zij lekker weten... Ik heb een hond voor mezelf niet omdat een ander het leuk vind ze tegen te komen..

Ik heb ook al aan gegeven niet meer voor blauw te gaan.. En heb nooit beweerd een fokker te zoeken die alleen maar blauw fokt.. ik heb gevraagd voor info over betrouwbare fokkers en of er iets mis is met blauwe sbt's omdat ik de gezondheid het belangrijkst vind...

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Als je er een wil dan moet je er voor gaan, ik heb er over nagedacht en dit waren mijn onoverkomelijke redenen om het niet te doen, wou ze even delen 

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Ik hoor het al  oplossing is heel simpel  ,koop een american bully 

Kan met mens en dier en kan tegen een stootje en is ook in de kleur blauw

 

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

" overthink ook niet alles"

 

Mee eens.

 

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

@ Dogmaster, die geplaatste foto's van jou, zijn dat de zelfde als die kolossen die ik op google vind? (zullen dan wel de xxl versies zijn denk ik..)

@ Frank, hihi jullie hebben gelijk hoor ;-)

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

" @ Dogmaster, die geplaatste foto's van jou, zijn dat de zelfde als die kolossen die ik op google vind? (zullen dan wel de xxl versies zijn denk ik..)

@ Frank, hihi jullie hebben gelijk hoor ;-) "

 

 

qua naam wel ,qua type niet

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

"  

 

qua naam wel ,qua variant niet "

 



Haha dat dacht ik al :P die grote (sorry dat ik het zeg) vind ik echt heel lelijk.. O-) De jouwe vind ik dan wel weer heel mooi! ;-)

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

@ dogmaster, Ik had nog een vraag, een apbt verschild dus niet zo heel veel met een stafford qua karakter? En de lijn die jij hebt, is dat werk of show? en hoe groot is het verschil qua energie bij beide? Want ik zie op internet ook groffer gebouwde die mij dan weer niet zo aan spreken.

honden page profiel APBTAPBT 3 doggies

honden foto van APBT

De apbt heeft meer drive en werklust dan de stafford. Je hebt ze natuurlijk nog wel in de werkvariant zoals die van Mick bijvoorbeeld. De meeste die je nu toch wel tegenkomt zijn vaak de lieve leuke huishondjes. Karakter van een apbt en ast & sbt liggen niet zo heel ver uit elkaar.

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Hmm, maar ze zijn niet extreem energiek ofzo? in vergelijking met de ast en de sbt?

De honden op jouw profiel, zijn dat ook allemaal apbt's?

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Marjo ik denk dat je 2 rassen door elkaar haalt als ik je vragen lees. Kan het natuurlijk ook mis hebben

De hond van Dogmaster is een American Bully en de honden van APBT zijn American pitbull terriers. Zijn dus 2 verschillende rassen.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

Dat denk ik ook, dat je nu de boel door elkaar gooit

de bullys, zijn doorgaans wat minder energiek, kun je denk ik wel stellen, en een stukje groter/zwaarder

de pitbulls, apbt, hebben doorgaans wat meer pit en drive dan de gemiddelde staffies..

en een pitbull, is niet zo groot, doorgaans kleiner dan een Amstaff, en groter dan de SBT

 

 

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Ooohh... hmm hihi oke :p dan ga ik dat straks even uitzoeken zodat ik de juiste info heb haha. Moet nu even weg maar als ik weer thuis ben ga ik het gelijk uitzoeken :-D dank je voor het erop wijzen!!!

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

" @ dogmaster, Ik had nog een vraag, een apbt verschild dus niet zo heel veel met een stafford qua karakter? En de lijn die jij hebt, is dat werk of show? en hoe groot is het verschil qua energie bij beide? Want ik zie op internet ook groffer gebouwde die mij dan weer niet zo aan spreken. "

 

In hoeverre je al bij bullyz kunt spreken over een werklijn (niet lachen mick )

Mijn type (classic) zou qua bouw het werktype moeten zijn maar mist de echte drive van een pit of stafford (dit is ook de opzet van de bully ,een hond die aan de huidige maatstaven van de maatschappij voldoet en dus meer layback is ) Wil niet zeggen dat je ze moet onderschatten en in bepaalde takken van sport hun mannetje best kunnen staan (weightpulling) Het classic type wordt hier in Europa helemaal niet over gesproken `/erkend en valt hier onder het type standaard . jammer want ik ga van de abkc standaard uit .

Cookie is een combinatie vaders kant is meer bully ( show )en moeders kant is iets meer stafford(wat atletischer)  qua bouw .

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

Ik heb niet alles gelezen.... weinig tijd op dit moment...

 

Goed dat je je goed probeerd te orienteren! Een van de belangrijkste zaken is dat je alle voor en tegens goed afweegt en kijkt of het bij je past.

 

Voor je het volgende leest, moet je je goed beseffen dat een ieder die hier reageerd zijn of haar mening heeft en dat dit zeker niet als DE WAARDHEID geld, maar dat het iemand zijn visie of voorkeur is. Ik zou je zeker aanraden om zelfs voor je naar fokkers gaat, gaat kijken op shows en sport evenmenten. Praat daar met mensen, vraag naar hun honden en hun karakters. Vraag naar hun ervaringen en waar die honden vandaan komen. Veelal zal je redelijk eerlijke antwoorden krijgen, veelal beter als het mooie verkoop praatje van een fokker.....

 

Het verschil tussen een engelse en een amerikaanse is eigenlijk niet zomaar op te schrijven, want naast de verschillen binnen de 2 rassen kwa uiterlijk heb nog misschien wel nog meer verschil in karakter. Zo hebben bepaalde bloedlijnen ook weer hun eigen typische dingen. Het beeld wat ik hier ga proberen te geven is gebasseerd op mijn honden en de honden die ik heb mogen ervaren.

 

De AST vind ik over het algemeen rustiger en iets meer terughoudend. Ze hebben een iets langer lontje en geven meer signalen af als de sbt. De belastbaarheid van de SBT (ik heb alleen ervaring met werk/sport lijnen) is hoger en het herstel vermogen ook. Bij de AST heb je meer risico op overbelasting en blesseures. Het zijn beide lompe rassen, alleen naar kinderen toe vind ik de sbt's over het algemeen ietsjes voorzichtiger (lees minder druk en opdringerig) dan de ast. Het zijn beide honden die erg baas gericht zijn, maar als ik kijk naar mijn eigen honden, doen mijn sbt's alles wat ik wil en mijn ast doet wat zij leuk vind en vind ze iets niet leuk kun je op je kop gaan staan, maar ze vertikt het! Vind de AST meer zelfstandiger als een SBT, die toch een stuk aanhankelijker is over het algemeen.

 

Hier komt er geen AST meer, wil niet fokkers ervan op de tenen staan, maar de AST's die ik zie in NL vind ik geen fijne honden. Ik mis steeds meer het happy go lucky karakter en mijn mening is dat dat voornamelijk door selectie en de MAG test komt. Ze worden mij te serieus en ik mis het clown effect. Steeds meer zie ik gereserveerdheid komen richting de mens (zou kunnen dat ik alleen de mindere honden ervan tegen kom), ik mis de pit, wil en drive. Niet vreemd gezien het een echt show ras is en bijzonder weinig meer echt gesport en gewerkt word. Ook vind ik dat ze te groot en te log worden en dat het oorspronkelijke doel te ver weg begint te komen. Doordat ze te groot en breed gefokt worden zie je ook meer en meer gezondheids problemen. Ik zie bv heel erg veel knie problemen voorbij komen. Er zullen vast nog wel AST's zijn die wel voldoen aan het beeld wat ik graag zie, zou alleen niet weten waar je die nog kan krijgen. Mijn AST komt niet uit NL.....

 

Ook zou ik nooit een SBT uit een showlijn nemen en al helemaal niet van een fokker die aangesloten is bij de vereniging. Let op, IK vind dat die honden allemaal compleet de verkeerde kant opgaan en doel ik op hun bouw. Te kort op de poten, te korte snuit, te breed en te laag en veelste veel genetisch bespiering die niet functioneel is. Mijn mening en als mensen het niet met me eens zijn kan ik me dat goed voorstellen ik kom immers aan hun inkomsten bron...... Ik vind het belachelijk dat een groot aantal club fokkers een UV test (uithoudingsvermogentest) tegen houden en eigenlijk geeft dat al aan hoe triest het gesteld is. Zo standaard UV test zou elke hond op zijn sloffen moeten aankunnen!! Er is nooit een hond beter geworden door te fokken op uiterlijk en hoewel ze allemaal zullen zeggen dat karakter heel erg belangrijk is, zullen ze allemaal een kampioen in de ring willen hebben....

 

Nogmaals mijn visie en mening zijn gekleurd door de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en mijn persoonlijke voorkeur.

 

Een herder samen met een stafford zal een aardige uitdaging zijn. Of het goed zal blijven gaan zal voornamelijk aan jou aanpak liggen. Ik merk dat alle 3 mijn staffies het niet zo op herderachtige honden hebben en daar best fel op kunnen reageren, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik zelf echt helemaal niets met herderachtige heb en ze wat eng vind, dus mogelijk reageren mijn honden door mijn terughoudendheid. Vooral hun manier van het in de gaten houden is iets waar ze snel op zullen reageren, ze zien dat als uitdagen. Nu zal dat als je een pup neemt samen opgroeien en zal er dus grote kans zijn dat dat wel goed komt. Maar als je een reu heb, neem dan idd aub een teef, dan is de kans dat het goed gaat en blijft gaan iets groter. Eigenlijk is het wel een voordeel dat je jouwe niet mega dominant is, want dan had ik het je absolut afgeraden. Oh en maak je geen zorgen of een hond van 13-16 kilo wel is opgewassen tegen een herder, maak je eerder zorgen of je herder al dat lompe gedoe wel aankan ;-) 

 

Bedenk heel goed of je het je huidige hond wel wil aandoen. Ook zijn leven veranderd. Hij moet de aandacht delen, speeltjes zullen naarmate de pup ouder word steeds minder worden tot binnens huis geen meer en er loopt een terrorist ineens rond die niet van ophouden weet en ondanks diverse correctie blijft ie maar in zijn lip hangen. Hoor vaak mensen zeggen dat ze een vriendje inhuis nemen voor hun huidige hond, maar met een stafford is dat zeker niet altijd zo. Lees gelukkig dat je een hond voor je vriend wil en niet voor je hond, dus zal je je daar wel iets bewust van zijn. Maar het zou je hond ook zekerder kunnen maken en ken gelukkig ook zat mensen met 2 of meer honden (incl stafford) waar het echt 8x poten op een buik zijn en dat de hond die er al was helemaal opleefd. Jammere is dat je dat nooit op voorhand kan zeggen......

 

In dit topic staat heel veel geschreven: https://www.hondenpage.com/hondenforum/182049/aan-de-pitbull/stafford-kenner.php

Als je je door de vele pagina's weet te worstelen zul je heel wat zaken voorbij zien komen. Van karakter tot sport tot voeding en gewicht en van ervaringen van diverse eigenaren. Helaas ook veel onzin, vooroordelen en mensen met gebrek aan kennis en inlevingsvermogen. Eigenlijk een heel mooi topic, waarin veel voor en nadelen voorbij komen, die je ook in het dagelijkse leven zal gaan ervaren. Vele zien ons als aso's en met monsters aan de lijn en dat krijg je ook buiten zo af en toe wel eens naar je hoofd. Leuk is het niet, maar je leert ermee om gaan.

 

Normaal zal ik nooit een fokker aanraden, want dat is zo persoonlijk. Het pakket wat je wil zal bepalen welke fokker voor jou geschikt is. Echter wil ik toch een uitzondering maken en je door verwijzen naar een sbt fokker, waar ik behoorlijke verwachtingen van heb en waarvan ik in de toekomst hele leuke en mooie hondjes van verwacht. Ga eens langs bij http://moorlandsdream.wix.com/moorlandsdream# en praat daar eens over de diverse lijnen en hun eigenschappen. Het geplande nest van hun eind dit jaar is er zeker een om te bekijken als je van een atletische staff houd (dekreu is familiar aan mijn reu). Ik denk en verwacht dat ze je een eerlijk kijk zullen bieden op wat er beschikbaar is en wat zij doen. Zelfs al is het niet het type wat je mooi vind of wil hebben is het zeker de moeite waard, ze lopen al een tijd mee en hebben al heel wat gezien en ervaren. Ze organiseren ook elk jaar een leuk show + sportdag puur voor de fun, wellicht ook leuk om gewoon heen te gaan (ik en andere van het forum hier zullen aanwezig zijn en hopelijk ook aanspreekbaar LOL).

 

Ben het niet eens met APBT dat de karakters niet zoveel schelen. Ik ervaar namelijk wel een enorm verschil tussen de 3 rassen. Pas enorm op mocht je naar de pibull en bully wereld gaan kijken, er word heel erg veel bagger onder die noemer verkocht, die niets met het oorspronkelijke ras te maken hebben. Mocht je een pitje overwegen ga dan praten met APBT (zijn al je pups al weg btw??), dan weet je iig dat je een pit krijgt en niet een kruising van onbekende herkomst..... De bully wereld ga ik maar niets over zeggen, want dan gaat dogmaster boos op me worden :D

 

 

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco

" De apbt heeft meer drive en werklust dan de stafford. Je hebt ze natuurlijk nog wel in de werkvariant zoals die van Mick bijvoorbeeld. De meeste die je nu toch wel tegenkomt zijn vaak de lieve leuke huishondjes. Karakter van een apbt en ast & sbt liggen niet zo heel ver uit elkaar. "

 

Als ik kijk naar mate van drive en werklust zijn APBT & werklijn SBT heel dicht bij elkaar.

 

De juiste drive en werklust zoals ik zover heb gezien in de paar jaartjes dat ik nu me verdiep in deze rassen zie ik amper terug bij zowel de am staff als bij de showlijn SBT.

 

Maar ik kan dat natuurlijk ook verkeerd zien :-)

honden page profiel APBTAPBT 3 doggies

honden foto van APBT

Karakter (dus bedoel ik de eigenschappen mee) liggen imo toch wel heel dicht bij elkaar in de buurt. De verschillen zitten vooral in de drive en functie van de hond.

 

Ken genoeg AST's die helemaal niets onder doen voor de apbt. Ze lijken in conditie immers op een apbt. Helaas is het merendeel tegenwoordig wel gewoon jammer te noemen, maar goed dat is weer een andere discussie.

honden page profiel APBTAPBT 3 doggies

honden foto van APBT

Heb er nog 2 over Mick.

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther


 Er zullen vast nog wel AST's zijn die wel voldoen aan het beeld wat ik graag zie, zou alleen niet weten waar je die nog kan krijgen. Mijn AST komt niet uit NL.....
  
 
 Pas enorm op mocht je naar de pibull en bully wereld gaan kijken, er word heel erg veel bagger onder die noemer verkocht, die niets met het oorspronkelijke ras te maken hebben. 
 
De bully wereld ga ik maar niets over zeggen,
  
   "

 

"bagger" word er dus onder ieder ras verkocht, geen enkel wereldje is heilig.....

rotte appels genoeg.....en daar verschilt de bully wereld niet in.

gelukkig zijn daar ook mooie gezonde exemplaren in te vinden..... 

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Alweer iedereen bedankt voor de antwoorden! Heb er echt veel aan ;-)

Ik zal zo even het verschil zoeken tussen de bullys en de apbt.

@ Mick, heel erg bedankt voor je antwoord! Ik ga het zo nog een keer door lezen haha en ook dat topic doorlezen! Ook zal ik kijken naar de link van die fokker en er hoogstwaarschijnlijk ook langs gaan. Gewoon voor de info.
Ik kan me wel vinden in wat je zegt over de sbt. ik vind ze ook het mooist als ze wat "slanker" zijn en een normalere snuit.

Ik neem idd de hond voor mijn vriend en voor mezelf en niet zo zeer voor Kiba. Echter kijk ik natuurlijk ook naar hem en denk ik er echt heel goed over na of ik hem er ook een plezier mee doe. Vandaar ook dat ik me nu zo inlees en info vraag en pas over minimaal een jaar er een in huis haal als we besloten hebben het te doen. Zowiezo omdat we dan beter wonen en omdat ik dan zeker weet of ik het wel of niet wil.

Ik denk in elk geval dat we toch bij de stafford blijven en dat we alleen moeten kijken wat er geschikt is. Mijn vriend heeft echt een voorkeur voor de sbt en als ik het zo van jullie lees dat ik niet bang hoef te zijn dat ie niet opgewassen is tegen Kiba zie ik daar ook geen probleem meer in. Dat was echt het puntje waar ik mee zat. Het moet voor beide honden leuk blijven ^^.

En het word zowiezo een teef ;-) In beide gevallen gewoon het beste. Maar dat stond al vast ^^

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Heb nu toch nog een vraag.. ik zou heel graag bij mensen/fokkers langs willen gaan om over het ras te praten en te kkijken welke fokkers mij aan spreken als we besluiten ervoor te gaan. Ik ben via de site van raad van beheer op de site van de sbt club gekomen maar kan helemaal geen fokkers vinden...

Kunnen jullie mij een tip geven hoe ik betrouwbare fokkers kan vinden? Ik heb de fokkers die mick aangaf ook al gemaild met de vraag naar info maar wil toch nog verder rond kijken ondertussen zodat ik een wel overwogen keuse kan maken.

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

Het zal saai of voorspelbaar klinken, maar maak eens een afspraak met Mick. Hij is geen fokker (hoewel Banzai wel als dekreu voor het eerst papa is geworden) maar kent wel verschillende fokkers en kent het wereldje enigzins.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

marjo,
dan heb je niet heel goed gekeken denk ik ;-)

http://sbtcn.nl/pupinfo/clubfokkers/

hier ben je op de site van de rasvereniging, en meteen bij de fokkers en aspirant fokkers.
nogmaals, dit betekent niet dat dit allemaal hallelujah is, en er zijn vast ook veel fantastische fokkers die je hier niet op vind, maar hiervanaf kun je misschien orienteren waar je even langs wilt gaan om te kijken/praten of wat dan ook

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Ik voel me nu echt een schele kip hoor!! Haha heb die hele site af gezocht en er dus overheen gekeken -_-"

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco

Hier zit ook een zoon van de reu van Mick.

 

in de puppyklas op training zit ook een showlijn SBT van precies dezelfde leeftijd.

 

verschil in hoogte/breedte is abnormaal tussen een showlijn en werklijn SBT en als je de snuitlengte vergelijkt van die showlijn met Caesar, is die van die showlijn echt sneu kort.

 

Dame bij die hond is fokster van SBT (showlijnen), maar ze kon niet er vanaf zien dat Caesar een SBT is.. Sterker nog... Ze gelooft het niet eens dat ie een SBT is.

 

 

Maar als ik kijk naar afgelopen weekend..

 

ben een dagje bij Mick geweest en zijn gezellig samen met Caesar zijn zusje samen wezen wandelen.

 

Van 13.00 tot dik 17.00 uur met 3 x tussenpoos van ca 10 minuten rust zijn ze constant aan het rennen geweest, maar de korte tijd die ze nodig hebben om te herstellen en weer vol gas ervoor te gaan. Heerlijk en geweldig.

Dit worden in mijn ogen geweldige sporters met een snel herstel als je training en sport goed aanpakt.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

" Heb nu toch nog een vraag.. ik zou heel graag bij mensen/fokkers langs willen gaan om over het ras te praten en te kkijken welke fokkers mij aan spreken als we besluiten ervoor te gaan. Ik ben via de site van raad van beheer op de site van de sbt club gekomen maar kan helemaal geen fokkers vinden...

Kunnen jullie mij een tip geven hoe ik betrouwbare fokkers kan vinden? Ik heb de fokkers die mick aangaf ook al gemaild met de vraag naar info maar wil toch nog verder rond kijken ondertussen zodat ik een wel overwogen keuse kan maken. "

 

Als je mij het type aangeeft van wat je mooi vind kan ik je wel een lijstje geven van fokkers van dat type. Wil je een betrouwbare fokker vinden, wens ik je veel succes met je zoektocht want zonder insiders info, zul je overladen worden met mooie praatjes en zul je als leek nooit het onderscheid kunnen maken tussen een verantwoord fokker en een tja... fokker. Een van de fokkers die volgens vele super hondjes zouden fokken, fokt gewoon met honden die al meerdere operaties hebben ondergaan en nee dat lag niet aan de honden maar aan de manier waarop ze belast werden volgens die fokker..... Een bezem zou jaloers worden van die pinokkio neus!

 

Kom eind volgende maand naar de SDH show, daar ben ik, kim en nog een aantal van hier aanwezig. Ik hoef gelukkig de ring niet in (mijn vrouw gaat in de working class penny showen) en heb dus alle tijd om je te spreken. Moorlands zal daar ook met 4 honden zijn, Munja zal er met 3 honden zijn, Kim met 1, ik met waarschijnlijk 2. Mooie is dat je gelijk kan vergelijken met wat daar rond loopt en ik kan je wijzen op diverse fokkers die serieus zijn en weten waarover ze praten. Gezien de keurmeester die komt heb ik hoge verwachtingen van de inschrijvingen!

 

Kim we hebben het je niet verteld maar je heb een hazewindhond gekocht  Dat ze het niet snapt dat Ceasar een SBT is, is dus ook logisch  

 

En foei een pup van bijna of net 4 maanden oud 4 uur laten rennen en doen is niet goed hoor, maximaal 20 minuten per keer, anders vallen ze van ellende uitelkaar  Euh oeps ik was erbij HAHAHAHAHA. Draakie heeft een uurtje geslapen, daarna heeft ze heel de avond nog Noa lopen terroriseren, zucht...... en wij wilde zo graag even rustig TV kijken en horen wat er gezegd werd

 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

" Het zal saai of voorspelbaar klinken, maar maak eens een afspraak met Mick. Hij is geen fokker (hoewel Banzai wel als dekreu voor het eerst papa is geworden) maar kent wel verschillende fokkers en kent het wereldje enigzins. "

 

Niet alles staat openbaar Frank

 

 

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

"  
Niet alles staat openbaar Frank
 
  "

 

Ik meen dat ik niets hebt geschreven dat je zelf nog niet eerder hier hebt geplaatst, but feel free to correct me if I'm wrong, ik pas met liefde en plezier m'n reactie even aan

 

29 juni, hmm, ik ben waarschijnlijk vrij, misschien kom ik ook wel kijken.

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^