Boxer gewicht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaruSaru

Wellicht is dat bij een fijngebouwde, lichtgewicht hond als de schotse herder ook wel echt beter, daar heb ik geen ervaring mee. Ik bekijk het vanuit de hoek van de Molossers, en daarin is dit mijns inziens onmisbaar voor een gezonde skeletgroei. ;-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Wellicht is dat bij een fijngebouwde, lichtgewicht hond als de schotse herder ook wel echt beter, daar heb ik geen ervaring mee. Ik bekijk het vanuit de hoek van de Molossers, en daarin is dit mijns inziens onmisbaar voor een gezonde skeletgroei. ;-) "

 Ben het met je eens dat je met grote rassen moet oppassen voor een te snelle groei, maar de ribben mag je nooit zien bij een pup. Ik versta onder schraal, de ribben zien. Schraal is voor iedereen misschien ook weer anders.

 

Wij fokten vroeger boxers en tijdens de groei, adviseerde wij nooit de ribbetjes te zien. Ze moesten wel een taille hebben. 

honden page profiel SaruSaru

Schraal vind ik: een hint van de achterste twee ribben. En daarbij altijd ruim voldoende bespiering op voor en achterhand.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Schraal vind ik: een hint van de achterste twee ribben. En daarbij altijd ruim voldoende bespiering op voor en achterhand. "

 Zie je, anders dan ik voor ogen heb.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: niet drinken van water s'morgens
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^