Wel een riem... en geen hond...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Vandaag toch wel erg lol gehad om Loekie. Gaan we 's middags wandelen en lopen langs een groen bankje waarvan we er genoeg tegen komen maar toch deze ene is speciaal. Elke keer als we langs dit bankje lopen gaat ze er onderdoor lopen en met d'r rug tegen de onderkant van de zitting schuren. Dus ook vandaag en als ze er dan onderuit komt lijkt het net alsof ze door een schaap met een groen kleurblok te pakken is genomen.

Zijn we terug van de wandeling krijgt ze thuis d'r activityball. Dacht zal weer eens de kleine pakken, moet ik wel af en toe op mijn knieƫn om 'm ergens onderuit te vissen maar dat geeft niet. Loek loopt achter het balletje aan en ik zit in de zithoek te eten. Het balletje rolt achter de lamp en de ficus (redelijk van formaat) maar ik maak me geen zorgen, gebeurt vaker en ze past er precies tussen. Ze wurmt d'r eigen er tussen maar gelijktijdig zie ik die ficus bewegen en weet al dat ik te laat ben... Ik roep nog "Loekie" maar die kijkt me alleen maar aan van "ja, wat is er?? ik wil mijn bal pakken". Boem, daar ligt de ficus op de grond en Loek kijk er gelukkig alleen maar heel verbaasd naar en dacht nog wat extra brokjes gevonden te hebben >>helaas dat waren de hydrokorrels :-)

Het "ergste" overkwam me toch later op de avond. Ik had nog een vergadering en ze mocht met me mee (mooie oefening). Ze deed het heel de tijd hardstikke goed (afgezien van 2 heerlijke stink winden, schaam, schaam) en bleef netjes op d'r kleedje liggen. Toen de vergadering afgelopen was en de mensen opstonden (is heel moeilijk moment voor haar) ging ze ook wat op en neer lopen en kreeg wat aandacht maar nog steeds deed ze het erg netjes. Ik was nog even in gesprek met iemand en Loekie stond achter mij en ik had de lijn (slap) in mijn handen. Na even kijk ik gewoon achter me hoe het met d'r gaat maar.... alles wat ik vast bleek te hebben was de riem... en geen Loekie meer!! Geschrokken en met een knalrood hoofd ren ik naar de gang en daar loopt ze onschuldig te snuffelen en toen ik d'r riep kwam ze weer vrolijk terug. We hebben er erg om kunnen lachen (en nu nog) maar ik snap toch niet van mezelf dat ik het niet gevoeld heb dat ze zichzelf uit het tuigje heeft gewurmd.
Maar ja, dus wel een riem... maar geen hond meer, hihi

Groetjes Elvira en poot van een ontsnapte Loekie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel een riem... en geen hond..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Hoi Elvira

Nou das echt wel ff schrikken als je ontdekt dat je geen hond meer hebt terwijl je dacht dat ze mooi braaf lag te wachten op je.
Maar er valt wel wat te zeggen over zo'n knap hondje slim hoor hihi.
Ik had vanmiddag mijn honden ook mee genomen eerst even naar mijn paardje daarna naar de markt.
Netjes aan de riem zoals het hoort.
Alles ging goed totdat er een hond voorbij kwam en verschrikkelijk tekeer ging tegen Turbo en Luna.
En ja hoor die van mij dachten wat jij kan kan ik ook.
Dus blaffen en ik maar zeggen rustig maar.
De mensen om ons heen vonden het niet echt leuk en tot overmaat van ramp schoot Turbo's halsband los en hij richting die andere hond.
Ik dacht ojee als dat maar goed gaat.
Maar gelukkig gebeurde er verder niks Turbo bleef uit de buurt ik liep verder en hij kwam gelukkig achter me aan.
Hij is helemaal geen vechtersbaas maar ja je weet het nooit he als ze afgesnauwd worden door een grotere hond.
Zo zie je maar dat de riempjes en halsbandjes niet altijd te vertrouwen zijn.
Wel mijn eigen schuld waarschijnlijk had de halsband niet goed dichtgeklikt.

Gr Liesbeth

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny 3 doggies

honden foto van hondengek , reny

haha leuk verhaal , en !! slimme hond

natasja (Gast)

hoi elvira
nou ik schrok wel even hoor toen ik je berichtje aan het lezen was ik dacht er kom iets heel erg ..... omdat in je verhaal stond dat loekie dach dat de hydrokorrels brokkjes waren en je tekst begint met wel een riem geen hond.. ik las echt heel geconcentreerd ik dacht echt nee he loekie zou toch niet zij vergiftigt zijn door die hydrokorrels maar gelukkig het bleef alleen bij de schrik dat je opeens wel en riem in je hand had maar geen hond er aan vast hahaha nou gelukkig maar ik vreesde al het ergste groetjes natasja en een aai aan loekie :-)

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

haha, die Loekie, die kan als een Ninja heel voorzicht zich uit een tuigje wurmen!!

Knappe Loekie!

Groetjes, Margje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel een riem... en geen hond..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^