Steeds meer honden gestolen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Bij supermarkten word er al decennia lang gestolen. Vroeger heette dat voor de Vivisectie, tenminste, dat was het gerucht.
 
Maar zoals hier gesuggereerd word, een hond er op af laten denderen en een handlanger die opvangt... knappe handlanger die weet waar een bange hond naartoe rent én hem dan nog te pakken krijgt.
 
Een hond die zomaar meegenomen wordt hoor je dan wel weer vaak over buitenlanders, in de zin van iemand uit bijv. Polen die hier werkt en impulsief een hond meeneemt voor een dochter/vriendin, of een Duitser die denkt dat een loslopende hond geen baas heeft. "

 sorry hoor Wilma maar dat laatste trap ik niet in

Zo dom zijn de Polen en Duitsers niet op een random individu na

 

Ik ben het echt meer eens met Blaise

Dezelfde mensen groep  die een bankrekening weten te plunderen,zakkenrollen ,fietsen/auto's stelen ect verdiepen zich soms ook in het stelen van honden met allerlei motieven van beloning tot ,voor eigen kind tot verkoop of fok

hond =geld

 

Het is de economie die dingen erger maakt

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Steeds meer honden gestolen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik let altijd goed op, jaren geleden vele honden , vooral rashonden en groot uit tuinen in belgie gehaald, gestolen.

ik laat bamse nimmer zonder toezicht, en vertrouw ze aan niemand toe. enne, ze hebben geen auto voor dr, veels te klein. {laten we dat maar hopen}

maar ik heb het al meerderen malen gehoord over het stelen van vooral grote rassen uit achtertuinen.

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

Sommige verhalen die op Facebook rondgaan hierover zullen ongetwijfeld een hoax zijn. De hoeveelheid waarin er honden wordt gestolen? Ik zou het niet weten, heb het niet bij gehouden.

 

Dat ze gestolen worden uit je tuin,bij de winkels, uit je handen (denk aan kinderen) is niet gelogen en geen hoax!! Dat ze dezelfde dag of de dag erna worden aangeboden op marktplaats is ook meerdere malen bewezen. 

 

Maar een discussie over welles/nietes of een hoax...... Ik weet van verschillende mensen die hun hond op die manier kwijt geraakt zijn en nooit meer terug gezien hebben. Zou je het erop gokken?? Ik niet! Mijn honden staan sowieso al nooit op me te wachten aan een paaltje bij een winkel. 

 

Volgens mij kennen velen van jullie de pagina waarisonzeangel? Deze pagina is opgezet nadat Angel uit hun tuin is gestolen.  Zo is er ook een Mechelse herder gestolen, Pliessie,  de eigenaar zag haar op marktplaats, de politie weet wie hem gestolen heeft. Natuurlijk was de hond daar weg toen de politie 3 dagen later ging kijken. 

 

Het verhaal met het pupje ken ik niet. Wel dat er een mevrouw in paniek bij je komt en je aan de praat houdt. (of dit waar is? Geen idee!) 

 

Zo'n 30 jaar geleden hadden wijzelf een chowchow. Die zag je natuurlijk nauwelijks toen. We hadden een garagebedrijf dus veel onbekende mensen de hele dagen door. Er was al eens een man geweest die de chow wilde kopen van ons voor 5000,- gulden (wat best veel geld was toen...hihi) Natuurlijk was de hond voor nog geen miljoen te koop.

Een aantal weken later stond deze man aan de kant van de weg onze hond te lokken..... Ik was nog erg jong, maar ben me toch uit mijn plaat gegaan tegen die vent. Wat als ik het nu niet gezien had?? 

Lisa (Gast)

gelukkig dat je het zecht ik hou van mijn pups ik laat ze nooit meer alleen 

Lisa (Gast)

gelukkig dat je het zecht ik hou van mijn pups ik laat ze nooit meer alleen 

Charlotte bakker (Gast)

Ik neem de honden nooit mee naar de, supermarkt en ook niet als we, wel eens een enkel keertje weg zijn. Datbheb ik in principe nooit gedaan. Maar het is toch godsgeklaagd wat er overal gebeurt.. De maatschappij is, zwaar verloederd.. 

Charlotte bakker (Gast)

We kwamen gisterenavond bij get uitlaten van onze 2 honden even koppel tegen met 1 maltezer leeuwtje. De vrouw van get koppel had de afgelopen dagen in de vroege ochtend de hond uitgelaten en weed gevolgd door 1 wit bestelbusje met buitenlanders Erin. Ze had al meteen even gevoel dat get niet klopte. Ze is vervolgens even andere Kant uitgelopen en toen was get busje verdwenen.  Due kijk hit en hou de omgeving goes in de gaten. Zorg dat he her kenteken en type auto noteert en maak foto. Look even bus met haarlak komt goes van pas. 

 

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

" gelukkig is dit een HOAX !!! "

 Nou....inderdaad. Datum, plaats, tijd, signalementen, kentekens, merk en kleur. Leuk zo'n algemeen paniek bericht en iemand die wel iets van een ander heeft gehoord die iets heeft meegemaakt. Maar dus nog steeds niks concreets om je druk over te maken. Diefstallen gebeuren. Vast. Maar alsjeblieft....laat dit soort algemene berichten maar op FB. Nu wordt iedereen paniekerig en durft zo geen hond meer los te laten. Arme honden dankzij mensen die zo'n paniekbericht op FB zetten en zelf de klepel niet weten te hangen.

 

 

En berichten over een wit bestelbusje....dat was 3 jaar geleden ook al en ook niks concreet.

 

honden page profiel CodyCody

honden foto van Cody

Trouwens dubbel topic wat er loopt hierover http://www.hondenpage.com/hondenforum/215808/honden-stelen.php

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Steeds meer honden gestolen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Dogo Argentino
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^