Loops

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ZZ

Zita is wbijna een jaar en nog steeds niet loops geweest?
Is dit normaal dat het zo lang duurt? Ik denk er steeds meer aan..
Wanneer word een BC lops ongeveer?

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Dat verschild per hond, mijn helaas overleden teckel Loesje wwerd pas met 14 maanden loops de tweede loopsheid was 12maanden later ze werd maar 1x per jaar loops . pas rond haar 5jaar kwam de loopsheid wat eerder toen werd ze om de 8maanden loops, mijn huidige teckel Lobke was er vroeg bij nog ggeen 6maanden was ze loops ,heb het even opgezocht ze was met 5en halve maand loops daarna werd ze schijnzwanger en is toen geholpen. dus wacht rustig af leg eventueel een wiite doek op haar ligplek zie je het gauw genoeg.Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

in het geheel niet nodig dat je je nu al zorgen daar over maakt, hier een hond die was met ruim 18 maanden loops. echt de een is vroeg de ander laat. kleine hondjes zullen vroeger zijn dan grotere honden, heb geduld, het komt echt wel.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

De ene hond wordt gewoon eerder loops dan de andere, mijn flatcoated retriever werd de eerste keer loops toen ze 19 maanden was en mijn australian sheperd was 17 maanden toen ze voor het eerst loops werd, terwijl de flatcoated retriever van mijn ouders al met 10 maanden voor het eerst loops was.

Je hoeft je dus nog geen zorgen te maken, komt vanzelf.

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Ik ken borders die pas met 16 tot 18 maanden voor het eerst loops werden :) 

Volgende forumvraag: halsband gezocht voor poedel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^