Plots door poot zakken: epilepsie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BibouBibou

honden foto van Bibou

Onze hond zakte tijdens de wandeling plots door haar voorpoot en wankelde daarna nog precies met haar achterpoot. Het was op een plaats waar ze over niets kon struikelen of zo.

Daarna was haar gedrag heel anders, ze was veel onrustiger dan anders.

 

Herkent iemand dat?

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ik zou het even een paar dagen rustig aan doen en als het vaker gebeurd (of als haar gedrag niet veranderd) naar de dierenarts gaan. 

honden page profiel jaimiejaimie

honden foto van jaimie

Ik sluit me bij bovenstaande aan.
Maar ik persoonlijk zie er geen epilepsie in hoor.
Dat onrustig zijn kan natuurlijk wel met een aanval te maken hebben,
Maar in dit geval was een een combinatie met zn poot.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Raar en ik zou toch gelijk een afspraak maken hoor. Je hoeft er niet gelijk heen voor spoed, maar om het even uit te zoeken zou ik zelf wel een afspraak maken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bibou is een grote hond, door haar voorpoot gezakt, of verstapt, hou het een twee tal dagen in de gaten, is het zo dat ze nog door haar poot heen zakt, ga naar de dierenarts voor onderzoek..... was het aan de lijn of tijdens spelen hollen rennen ?

je schrijft daarna onrustig, dat kan zijn dat haar voorpoot pijn gedaan is.

Bibou (Gast)

Bibou is intussen zelf herplaatst, maar dat is ander verhaal. De kweker vertelde ons echter dat ze bepaalde van haar gedragingen (plots bijten en dergelijke) nog bij een andere hond van hen meemaakten. Die had epilepsie. Ze vroegen of ik soms rare lichamelijke signalen zag. We herinnerden ons dat een paar minuten voor haar raar gedrag ze plots heel anders stapte. Maar even, maar we dachten dat ze om ging vallen.  Vandaar mijn vraag...

Volgende forumvraag: maak me zorgen om sky :( Update!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^