fokkers maltezervereniging

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Annie (Gast)

Hallo,   Ik zou graag een maltezerpup aankopen, maar ik vind het erg moeilijk om betrouwbare adressen te vinden.   Ik heb twee weken geleden via het e-mailadres voor pupbemiddeling van de Belgische maltezervereniging informatie aangevraagd, maar ik heb nog steeds geen antwoord gekregen.   Op de site van de Belgische Bichon club staan er wel 3 adressen van fokkers, maar de ene plant voorlopig geen nestje en twee anderen hebben mijn mails ook niet beantwoord.   Ik heb ook al via de Sint-Hubertusvereniging gezocht, maar daar vind ik enkel adressen van mensen die pas een nestje gehad hebben (met inmiddels gereserveerde pups), en in de nabije toekomst er dus geen plannen.   Beschikt iemand misschien over de lijst van fokkers aangesloten bij de maltezervereniging? Die lijst mag gerust wat ouder zijn, ook een oudere lijst zou al een goed vertrekpunt kunnen zijn.Of weet iemand toevallig en goed adres?

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Ik heb geen ervaring met maltezers, maar ik zou me niet beperken tot belgië.

http://www.maltezervereniging.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=34

 

en 

 

http://www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl/

 

 

succes!

honden page profiel MarijkeMarijke

Ik doe mijn contacten vaak op bij (algemene)hondenshows of rasverenigingsdagen. Het kan bij sommige rassen zo zijn dat je een halfjaar bezig bent voordat je een fokker gevonden hebt.

Annie (Gast)

@Lien: Ik heb ook in Nederland een paar fokkers nabij de grens gecontacteerd, maar zonder succes. Er waren wel een paar reutjes beschikbaar, maar ik zou graag een teefje willen. Te ver in Nederland wil ik liever niet gaan zoeken, want ik weet niet of het goed idee is om zo'n lange autoreis aan te vatten met een jonge puppy. Ik heb voorlopig mijn grens gesteld op zo'n 2 à 3 uur rijden. @Marijke: Dat is een goed idee. Ja, het ziet ernaar uit dat ik toch nog een tijdje geduld zal moeten uitoefenen. Ik had graag voor de zomer een hondje gehad. Ons vorig hondje mochten we in de zomer mee naar huis nemen en dat kwam ons goed uit voor de zindelijkheidstraining en voor het leren wandelen aan de leiband. En ik moet zeggen dat we gewoon ook graag snel terug een hondje in huis hebben, omdat we dat nu enorm missen.

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Ik reageer hier even in mijn functie van bestuurslid van de Belgische Bichonclub.

Rasvereniging waaronder ook de Maltezer valt.

Er staan inderdaad maar drie Maltezerfokkers op onze site. 

En ik weet dat geen van de drie momenteel een nestje gepland heeft.

 

De Maltezervereniging ( Belgische ) is een vereniging die niet bestaat.

Dit is het initiatief van 1 persoon, niet aangesloten bij de rasvereniging, die deze site heeft opgemaakt.

Is dus geen erkende vereniging, is ook niemand bij aangesloten.

 

Kan je enkel aanraden, om wanneer je in Belgie een pupje vind, toch naar oogtest, maar vooral naar patellatest, van de ouders te vragen.

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Hallo Annie,

 

kijk eens op http://www.maltezervereniging.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=34

 

Ik heb mijn pup destijds ook bij een fokker van deze vereniging gehaald. Tot nog toe nooit geen spijt van gehad!

Annie (Gast)

@Xtine: Ik vond het al vreemd dat er niet geantwoord werd op mijn mails. Ook de site leek me niet erg goed onderhouden. Heel erg bedankt voor de informatie!     @Rubby: Dank je, jouw hondje ziet er erg leuk uit!

Volgende forumvraag: Pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^