Ervaring met Bach bloesem

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NathalieNathalie

Hallo,

 

wie heeft er ervaring met Bach bloesem??

onze hond is vaak erg onrustig. Alleen laten is soms ook een probleem (toevallig ging het vandaag goed. We hadden namelijk hem gefilmd).

Maar we merken dat hij vaak toch wel onrustig is. Ook in de auto en ook als we ergens stil staan tijdens het lopen. Dus ik zit van alles te bekijken op internet hoe we hem kunnen helpen.

opvoed technisch maar ook op andere manieren.

 

gr nathalie

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Er zijn hier ook baasje die ervaring hebben met Bach bij hun hond. Ik heb zelf Bach gebruikt als ondersteuning en vond het erg prettig. Maar belangrijker is de oorzaak aanpakken, echter het kan je hond zeker ondersteuning geven. 

honden page profiel SasbokiSasboki

honden foto van Sasboki

Hoi, ik heb 2 hondjes die onrustig zijn. Voor hen gebruik ik bach rescue spray. Daar zitten 5 bach bloesems in die de onrust ondersteunen. Het is geen wondermiddelen, maar het haalt de scherpe randjes ervan af.
Als je echt bach bloesem op je hond gespecificeerd wil hebben, dan moet je een afspraak maken met iemand die je hond checkt. Die kunnen dan die bach bloesems erin doen, die speciaal voor jou hond zijn.
Succes ermee.

honden page profiel ElsEls

Hoi Nathalie, hier ook positieve ervaringen met Bachbloesems, zowel voor mezelf als voor de honden. nZoals je zelf aanhaalt, en zoals Nina aanhaalt is het verstandig om naar de oorzaak te kijken en daaraan te werken (training etc) maar bach kan wel net dat extra zetje geven of die rust brengen zodat de training aanslaat.

Sasboki haalt Rescue aan, maar eigenlijk is deze vooral bedoeld in panieksituaties of piekmomenten; bij een shock zeg maar. Beter is het om echt specifiek te gaan kijken welke bloesems je nodig hebt, specifiek voor de problemen waar jouw hond mee zit....

Ik ben nieuw hier dus heb geen idee wie hier allemaal op het forum zit die in jouw buurt zit en je ermee kan helpen..

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Heb het ook geprobeerd : Bach Rescue , gewoon niks resultaat. 

honden page profiel BlaiseBlaise

Placebo.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Voor onze Beauty destijds is het een periode een steun geweest en ze gaf zelf duidelijk aan wanneer ze het niet meer nodig het.

Het is wel zo dat je er geen wonder van moet verwachten het moet echt als ondersteuning gezien worden. 

En denk dat als je hond zich ongemakkelijk voelt alleen thuis  je misschien ook daarnaast nog kan zoeken naar wat voor plekje in huis haar een veiliger gevoel zou geven bijvoorbeeld. Radio aan of opname met normale thuisgeluiden waardoor het meer normaal lijkt als je er net bent.

 

Uiteindelijk blijft het wel samen zoeken naar de beste balans

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Ik heb een cursus hierin afgerond en mag mijzelf bachbloesemtherapeut noemen.. haha.. Dus wellicht kan ik je wat op weg helpen. Laat maar weten dmv pbtje, als je wellicht interesse hebt :-)

Volgende forumvraag: 2e pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^