Leuke discussie: gaan ze staan of blijven ze hangen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Milou en NoahMilou en Noah

honden foto van Milou en Noah

Hoi Allemaal! Ik heb al wat foto's op mijn profiel gezet en ook al wat vragen gesteld, maar nu even echt voorstellen. Wij, Mark en Milou (Milou op hondenpage) hebben sinds zaterdag pup Noah. We zouden hem eigenlijk pas begin juli halen ivm mijn werk, maar dan zou hij 4,5 maanden zijn dus ik heb e.e.a. Kunnen regelen met mijn werk en mijn vriends werk en we hebben hem afgelopen zaterdag gehaald!! 

Noah is nu 10 weken oud. Het is een reutje, een kruising tussen een chihuahua en een boomer (moeder boomer is in dit geval kruising malteser x lhasa apso). Vader is een rasechte chihuahua. 

Noah was de kleinste uit het nest. De andere drie broertjes hadden al vrij wollig haar en krijgen waarschijnlijk de vacht zoals moeder: krullend en lang. Noah is kort/gladharig.

Verder is Noah een ontzettend lief, leuk, gezellig en vrolijk mannetje dat erg houdt van kroelen met ons. Buiten zijn vindt hij nog erg spannend, hij trilt dan, maar hij laat zich niet kennen en snuffelt overal nieuwsgierig aan. Mensen lijkt hij helemaal geweldig te vinden: als er iemand aan komt lopen, zelfs al negeert diegene ons, begint hij zo hard te kwispelen dat ik soms denk dat zijn staartje er af vliegt!

 

meteen even een leuke discussie: Noahs vader is een chihuaha met staande oren, moeder heeft vrij lange (bijna spaniel achtige) hangende oren. Noahs oren hangen nu, maar wat denken jullie? Gaan ze staan of blijven ze hangen? (Maakt mij trouwens niets uit hoor, maar wel leuk om te horen wat jullie ideeën zijn!)

 

groetjes Milou, Mark en Noah

 

honden foto van Carine en haar meisjes

ik denk dat de oortjes zullen blijven hangen, 

ik vind ze namelijk zo groot om te staan 

 

hier een chi met hangoortjes, dus het bestaat wel hoor

 

je hebt wel een super mooi en schattig hondje !!!

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

denk dat het half om half word, staaande oortjes die omklappen dus.Hein.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Wat een schattig hondje zeg! Als ik de foto zo zie denk ik dat ze blijven hangen.

Heel veel plezier met jullie nieuwe pup! Fijn dat jullie hem nu al konden ophalen, ik kan me voorstellen dat tot juli wachten nog wel erg lang was geweest.

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Als ik naar de stand van de oren kijk denk ik dat ze gaan hangen :) Prikker staan meestal wat hoger op de kop zeg maar. Oren kunnen ook nog een generatie overslaan dus er kan van alles gebeuren :P 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jee wat een leukerd zeg, wat een dot... :-D van harte gefeliciteerd met de dreumes.

wat betreft de oortjes, ze zouden nu al moeten gaan staan, en als er wisseltijd is vallen ze om, daarna is dan de vraag of ze weer gaan staan of het blijvend is.

zondergekheid, ik vind dit toch wel heel erg lief die oren hoor. maar ik begrijp dat je daarmee in discussie wilt gaan. de tijd he. zal het leren. :-D :-D

honden page profiel Milou en NoahMilou en Noah

honden foto van Milou en Noah

Haha wel he! Ik vind het ook zo lief staan! Echt een droppie zo. Maar als hij op zn rug ligt en zn oren slaan om naar achter/staand, dan ziet hij er uit als een clowntje, dus het maakt mij echt niet uit!

 

we zijn heel erg blij met hem! 

honden page profiel kristelkristel

honden foto van kristel

je hebt nog 1 mogelijkheid meer. 1 oor gaat staan en 1 blijft hangen. Zo ziet onze hond er meestal uit haha.

maar echt een droppie hoor die hond van jullie

 

Volgende forumvraag: Hehe
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^