Speur-fanaten gezocht!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Zijn hier nog meer (praktijk)speur-fanaten?

 

Met mijn hond Shira doe ik heel graag aan speuren, we vinden het heel erg leuk en het is voor haar de enige uitlaatklep naast heel hard buiten rennen. Het is geweldig om haar er zo van te zien genieten, haar zelfvertrouwen te zien groeien...dan geniet ik ook!

 

We hebben 3 lessen praktijkspeuren gehad waarna we zelf verder zijn gegaan met behulp van het boek "iederen hond kan speuren" en het e-book van Digidog waarin het speuren op een specifieke geur (in ons geval dragon) is uitgelegd.

 

Dat laatste kan ik prima zelf met haar doen maar het praktijkspeuren (het zoeken naar een "vermist persoon") is wat lastig in je eentje . Mijn vriend is hiervoor niet altijd beschikbaar en daarnaast lijkt het me gewoon enorm leuk om met andere liefhebbers met het speuren bezig te zijn, dat je van elkaar kunt leren (elkaars sporen loopt) en wellicht ook af en toe samen een les neemt (wat in de kosten enorm scheelt) waardoor je met elkaar weer verder komt.

 

Lijkt dit je wat en kom je ook nog een beetje uit onze omgeving (Arnhem) dan hoor ik heel graag van je!

Heb je andere ideeën of tips zijn deze natuurlijk ook van harte welkom!

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Wat een leuk idee zeg om samen te gaan speuren. Helaas voor mij net te ver weg, maar hopelijk vind je iemand!

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Ik heb helaas geen rijbewijs dus wordt wat lastig voor mij. Had het graag eens met mn reu geprobeerd omdat hij vrij weinig leuk vind om te doen en wel graag met zn neus bezig is.

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Een upje voor ons!

Volgende forumvraag: Puppy-Agility
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^