Iemand ervaring met het Tre Ponti Forza tuig?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Laatst zag ik op het forum een heel mooi Tre Ponti tuig langskomen. En ik kreeg het maar niet uit m'n hoofd (ik ben koopziek als het om onze honden gaat ) en ben ik op internet gaan kijken. 
Nu zag ik dat ze een nieuw soort tuig hebben, het Forza tuig. Het tuig zal ook moeten helpen tegen trekken. 

Heeft iemand ervaring met dit tuig? Hoe loopt het? Hoe is het voor de hond?

En wat ik me ook afvraag; er zit ijzer aan, roest dit niet snel? Er staat op de website dat ermee gezwommen kan worden. Maar we hebben thuis ook een Primo Power Lijn en deze is al verroest, zo zonde! Hij is nog maar een paar maanden oud. Finch zwemt veel, waardoor de riem af en toe wat nat kan worden als ik hem daarna aanlijn. Maar echt heel nat wordt het nooit. En toch ziet het er zo lelijk uit.. gaat dit bij de tuigen ook zo snel?

 

Alvast bedankt!

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep 3 doggies

honden foto van Merp & Miep

Hier klikken en dan even naar beneden scrollen. Wij hebben voor Scott een Primo en dat is een erg licht tuig waar hij zich makkelijk in kan bewegen, het tuig is echter nog wat te groot waardoor hij het voorlopig niet meer draagt.

honden page profiel ..

honden foto van .

Dank je! :)

 

Hmmm.. het is denk ik toch niks. Het ziet er mooi uit, maar is blijkbaar niet zo praktisch.

 

Forza serie: Speciaal ontwikkeld voor sterkte honden. Corrigeert door de borstkas samen te trekken; werkt tijdelijk bij gevoelige honden. Rest trekt er (op den duur) doorheen. Kan voor pijn zorgen bij de hond.

 

Op marktplaats zag ik bij een tweedehandstuig ook al staan dat het maar tijdelijk heeft gewerkt en dat de hond na kort gebruik door kreeg extra hard te kunnen trekken met dit tuig. 

 

Jammer, vind ze zo mooi. 

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

een tip voor roestend ijzer/staal. met staalwol kan je gemakkelijk roest weg halen kijk maar op google wat staalwol is.

 

 http://nl.wikipedia.org/wiki/Staalwol

honden page profiel LieslLiesl

honden foto van Liesl

Helaas geen ervaring mee maar ben zelf heel benieuwd naar de Sporza voor ons Bliss ivm de ruimte achter de voorpootjes. Elke keer denk ik dat ik genoeg heb voor haar want ze draagt dagelijks hetzelfde maar dit tuig blijft maar door mijn hoofd spoken.....

honden page profiel Kito en NoaKito en Noa

Hallo,

 

Wij hebben voor Kito , onze newfoundlander zo een tre ponti forza tuig. Ik moet zeggen , hij trekt nog steeds om bij een andere hond te geraken. Maar we vinden het wel een fijn tuig en hij heeft er nergens geen last van. Hij gaat minstens 1 x per week zwemmen met het tuig aan en er is nog nergens geen slijtage en geen roest . Ik heb het tuig zelfs al in de wasmachine gestopt. We hebbene nu een herplaatser, nog een newfy, en ik ga ook voor haar zo een tuig halen omdat ik het zo pracktisch vind.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^